Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in your browser. Unsubscribe? Click here.

Fortsätter klappa på ryggen

Klappa sig själv mer på ryggen (som Fredrik skrev om i förra nyhetsbrevet). Ja just ja! Det ska jag göra mer! Tack för inspirationen!

Kan jag lura mig själv genom mina tankar? Det är en fråga jag får ibland. Jag kan absolut lura mig själv. Men jag har svårt att tycka att någonting tråkigt är roligt. Däremot kan jag allt som oftast hitta någonting underhållande i en förhållandevis tråkig situation.

Om jag ställer mig framför spegeln och ler när jag är ledsen. Ja då ler jag, men min själ gråter. Jag ler när jag är glad, att tvinga fram ett leende blir för mig fel.

Däremot kan jag göra roliga aktiviteter så att jag lockar fram ett leende. Det kan handla om att umgås med min familj, se på en film eller idrotta. Det gör mig glad.

Jag klappar mig själv på ryggen för att hjälpa mig själv fram i livet. Skulle det finnas SM i självkritik skulle jag vara en lovande idrottare. Jag är duktig på att vara kritisk och notera mina brister. Det behöver jag inte träna på, där tävlar jag på hög nivå. Däremot behöver jag träna på att boosta mig själv, att våga tycka om det jag gör och berömma mig själv.

Jag tycker det är svårt, men det går och det fantastiska är att jag blir bättre på det.

/Mikael

www.fotoakuten.se 

Veckans tips

Fundera över vilka aktiviteter som gör att du mår bra. Som ger dig ett leende på dina läppar. Tänk på hur du kan göra för att få in fler sådana aktiviteter i vardagen under nästa vecka. Våga vara snäll mot dig själv och unna dig att göra sådant som du mår bra av långsiktigt. 

Spenderar du för lite tid med familjen eller vänner? Fundera i så fall på vilka av dessa aktiviteter du kan genomföra med andra och hur du kan göra det på bästa sätt. Vilka aktiviteter mår de bra av som du också gillar? 

Nyheter

Ny SIPF-träff i Stockholm den 3:e mars!

Äntligen dags för en ny SIPF-träff! Hur kan man arbeta med ett helhetsperspektiv? Hur kan man kombinera den fysiska träningen, med idrottspsykologi och nutrition? Det kommer bli många spännande och givande diskussioner. Läs mer om det här.

Nästa frukostseminarium äger rum den 21 april och du kan anmäla dig redan nu

Konferens med tema coachen och coachning

Svensk idrottspsykologisk förening arrangerar den 11-12 mars en tvådagars konferens på Bosön i Stockholm. 

Temat är:

Coachen och coachning i centrum- ett OS år

Läs hela injudan här och hur du anmäler dig! 

Nytt blogginlägg (HR): Värderingar och förutsättningar

Övrigt

Podcast om idrottspsykologi

Tillsammans med John Swartling diskuterar Mikael och Fredrik idrottspsykologi i podcasten "Hjärnskrynklarna" 

Totalt har 13 avsnitt spelats in och du kan lyssna på dom här!

www.hjarnskrynklarna.se

Måste träningen verkligen vara rolig?

Läs vårt senaste blogginlägg: "Måste träningen verkligen vara rolig?"

Följ oss gärna i sociala medier

Boka oss direkt

Är du intresserad av en föreläsning, workshop, individuell rådgivning eller individanpassat mentalt träningsprogram för dig, din idrottsförening eller ditt företag?

Maila mikael@imaginethat.se för mer information och offertförslag. 

Boka lokal i Gamla stan

Vi sitter hos Mötesplats Gamla stan som hyr ut konferensrum. 

Centralt, mysigt, varmt och prisvärt.

Läs mer här om ni är itresserade av att hyra konferensrum: www.motesplatsgamlastan.se 

Vill du komma gång med din träning?

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.