Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Snön smälter ena dagen och bättras på nästa... Dagarna blir ljusare och snart är det påsk!

Förra månaden gick det visst lite fort med datumen i nyhetsbrevet men vi ska väl lösa det i alla fall eller vad säger ni? Nyheterna börjar ramla in från alla de håll och jag hinner knappt packa upp innan det är slut... 

I söndags var Kristina från Tornugglans och jag i Örebro och kollade på Sandnes minimässa. Vi roade oss med att prova kläderna i det nya Line-häftet för att kolla hur kläderna ser ut på "vanliga" människor. Vi fick också förhandstitta på några häften häften med vår och sommar som kommer inom kort! Kul tyckte vi!

Första leveransen från Sandnes efte mässan har kommit in så det finns nya härliga färger i Line, Mandarin Petit och Mandrain Medi samt lite nya mönsterhäften att välja mellan. Vi kommer att höja priset på vissa garner under mars månad så passa på i början på månaden om du vill spara några kronor.

Ekelunds har lanserat en ny hemsida! Där hittar du balnd annat Tina-kollektionen och lite recept från Tina som ingår i ett häfte som man även ska få med när man köper produkter ur kollektionen. Apropå mars pannkaka så hittade jag blan annat detta pannkaksreceptet från Tinas Cookalong som känns värt att testa.

Det är inte bara Tina-kollektionen som bjuder på guldkorn. Djurmotiven här nedanför tillhör mina favoriter bland årets nyheter!

Hoppas vi ses i butiken i mars!

Tack för att du tog dig tid att läsa vårt nyhetsbrev! Gilla oss gärna på Facebook,  Instagram och Pinterest och hör gärna av dig med synpunkter på nålbrevet via e-post.

På gång...

Öppettider i mars

Måndag, onsdag,
torsdag, fredag 10-18
Lördag 9-12

2/3 shopingkväll med handarbetskafé 17-20

25 & 28/3 stängt

6/4 shopingkväll med handarbetskafé 17-20

Stickkaféer

NBVs stickkafé på Grästorps Museum är torsdagar i ojämna veckor. För att undvika stickkafé två dagar i rad slås första stickkaféet i mars ihop med shoppigkvällskafét i butiken (1/3 kl 17-20).

Eftersom suget efter att träffas och stickas tillsammans är stort så fortsätter vi att träffas på Café Nordstan klockan 16 varje måndag. Ta med dig din stickning och kom!

Gå med i Facebookgruppen Vi som stickar i Grästorp så missar du inte någon information.

Påsklovsspyssel

Eftersom påsklovet i år infaller efter påsk här i Grästorp blir det kanske inte påskpyt men det finns väl inte något som hindrar att vi textilpysslar ändå! 10-13 den 31 mars satsar vi på och om det blir stort intresse så fyller vi på med den 1 april. 

För 150 kr får barn/ungdommar fika,  material och hjälp med att komma igång med stickning, virkning, broderi,  tovning eller annat textilt pyssel. Som vuxen är du välkommen att följa med om du (och barnet) vill. Du betalar då 25 kronor för fika och tar med dig ett eget handarbete eller köper något på plats.

Det är begränsat antal platser så vill gärna att ni anmäler er i förväg! 

Radiosändningar

I samband med sportlovspysslet fick vi besök av Radio Varan och radiojournalistutbildningen på Vara folkögskola som körde sin årliga sportlovssändning. I torsdags fick jag svara på frågot igen. Nu är det Växa Vidares tur att sända radio och på onsdag kväll sänds deras program på 87,8.

Fastlagsris

Även i år pryds Grästorp av fastlagsris som levererats av Kyrkan. Pengarna går till årets fastekampanj heter Maträtten och här kan du läsa mer.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.