Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Jämställts nyhetsbrev

Hej! Nu har 2016 dragit igång på riktigt. I det här nyhetsbrevet tipsar vi om att det finns pengar att söka, nya spännande böcker att läsa och vi berättar om att Jämställt har skaffat sig nya samarbetspartners. Vi säger även hej då till fantastiska Kristina Henkel som har lämnat Jämställt för att kunna ägna sig åt andra saker såsom trädgårdsodling.


Jämställt växer!

Eftersom allt fler efterfrågar våra tjänster har Jämställt startat samarbeten med flera konsulter för att kunna möta efterfrågan. Vi kan stolt presentera experter inom lönekartläggning, jämställdhetsintegrering, tillgänglighet juridik och normkritik. Alla samarbetspartners är ledande i Sverige inom sina respektive områden.

Lotta Björkman, Magdalena Hulth, Hedda Schönbeck, Dennis Kullman. Johan Lilly Gyberg, Åsa Gustavsson

Uppskattade föreläsare och kartläggare

Jämställt satsar nu stort på att växa och nå fler målgruppper. Våra konsulter är väldigt uppskattade och är bra på att läsa av situationer, att anpassa utbildningarna till målgruppen och låter deltagarna komma till tals och diskutera. För oss är det viktigt att teorier omsätts i praktik och att våra kunder känner att de är mer kunniga både teoretiskt och praktiskt när de går därifrån. Det är även viktigt att de känner sig peppade och stärkta till att faktiskt vilja förändra.

Läs mer om våra nya samarbeten på vår hemsida.


Kristina Henkel byter bana

Vår fina kollega Kristina Henkel har de senaste åren ägnat halva året åt att jobba med trädgård. Nu har hon bestämt sig för att satsa på trädgård på heltid och lämnar Jämställt. Vi på jämställt önskar henne stort lycka till!

Kristina Henkel

Vi vill också passa på att tacka henne för de här roliga åren vi har haft tillsammans. Kristina började jobba med jämställdhet för över tio år sedan och har uträttat många stordåd under sin tid som jämställdhetskämpe. Vi är övertygade om att Kristina kommer att fortsätta göra denna värld mer jämställd och rättvis oavsett var hon kommer att rikta sin energi! Läs Kristinas facebookinlägg  Att avsluta är att lämna plats för något nytt.


Följ oss på sociala medier!


Sök pengar för kompetens-höjning

Alla kommuner som har maxtaxa kan ansöka om statsbidrag för att höja kompetensen inom förskola, fritidshem och pedagogisk omsorg! Bra tillfälle att få möjlighet att satsa på jämställdhet och normkritik!  Hör av er på info@jamstallt.se eller ring oss om ni vill ha tips! OBS! Ansökan måste in senast den 12 februari.


10 tips för tillgänglighet!

En av våra samarbetspartners, Åsa Gustavsson har skrivit boken "Tio tips för tillgänglighet". Boken ger praktiska tips på hur en arbetsplats eller organisation kan tänka tillgängligt för att öppna upp verksamheterna och öka kvaliteten på arbetet. Boken finns att köpa i vår butik


Boka utbildning till hösten 2016!

Vi är nästan fullbokade under våren har redan många inbokade utbildningar till hösten. Det är därför hög tid att boka in oss om ni vill ha med oss under 2016. Läs mer om våra utbildningar!


Boktips!

Vi vill tipsa om en helt ny bok! På väg mot lika villkor? Svensk genushistoria under 150 år är skriven Anna Furuvik och passar för alla som är intresserade av genuspolitiska frågor. Den passar även utmärkt som ett komplement till ordinarie skolläromedel.

Läs mer om boken


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Unsubscribe: Vill du avsluta din prenumeration, skicka ett tomt mejl till: nyhetsbrev-unsubscribe@jamstallt.seså plockas den adressen bort automatiskt.