Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Ett riktigt gott nytt år!

Stort tack till alla er som har gjort mitt första år som affärsägare till ett riktigt kul år! En och en annan smäll har jag gått på och andra saker har utvecklat sig på ett väldigt bra sätt... Jag hoppas att ni har haft glädje av era inköp och att vi får ha nytta och glädje av varandra även det kommande året!

Så här på årets sista dag firas det med raketer och härliga fester tillsammans med familj eller goda vänner. Vissa har planerat festen i deltalj sedan lång tid tillbaka medan andra just har börjat fundera på dukningen. Vi har öppet mellan 9-12 idag så du är välkommen in vare sig du behöver ett snyggt hårband, något till dukningen, en present till kvällens värdar eller kanske behöver du ladda garnförrådet inför nyårsdagen!

Vi har massor av glittrrande band som gör sig bra så väl i håret som till nyårsdukningen. Har du följt Så mycket bättre under hösten kanske du känner igen en av servetterna på den vänstra bilden. Det är Herr Ask från Klässbol som Clerup torkade tårarna med under sin lunch. På TV4 hittar du inköpslistorna (ganska knapphändiga dock) till de olika dagarna och bilder som kanske kan funka som inspiration om du är sent ute med planderingen för nyårsdukningen. Emaljen från Boel & Jan funkar till dukningen så väl som en uppskattad gåva.

Garn-REA

Självklart finns det chans att mellandagsfynda även hos oss! Vi har samlat ihop ett fyndbord med garner som vi släjer med 30% rabatt! 

Trendspaning inför 2016

I trenderna för 2016 fortsätter vi att se hållbarhetstrenden håller i sig. Det visar sig på många olika sätt, dels att man gör medvetna val i sina inköp och väljer det som har tillverkats på ett sätt som är bra för miljön och som är hållbart. Det visar sig också genom att man tar bättre vara på saker som man har och väljer att köpa saker på second hand som man kanske ändrar eller lagar. Vår försäljning av stoppgarner, dragkedjor och aplikationer för lagning har ökat det senaste året.

DIY - Gör det själv är en annan tydlig trend. Där fortsätter stickningen och virkningen att öka liksom broderiet och sömnaden. Det finns nu flera undersökningar som visar att stickning är bra för hälsan och genom att göra själv kan du både påverka slutresultatet och göra ett arbete där du verkligen ser ett resultat (bra eller dåligt) i en tid där så mycket av våra arbetsuppgifter inte ger så mycket synbart resultat. 

När det gäller inredningen så har det vita gett vika för färg! Gardinerna kommer tillbaka och det blir mycket tyg för den som vill. Även här kanske man väljer att satsa på en mer hållbar uppsättning som man har över längre tid.

Mer om trednerna för året vet jag efter FORMEX som äger rum 20-23 januari och temat är Nordic Kicks! Där kommer Ekelunds att presentera ett nytt samarbete som ska bli väldigt spännande att ta del av!

Nu återstår att önska ett riktigt gott nytt år!

Tack för att du tog dig tid att läsa vårt nyhetsbrev! Gilla oss gärna på Facebook,  Instagram och Pinterest och hör gärna av dig med synpunkter på nålbrevet via e-post. Njut av helgen!

På gång...

Öppettider i januari

Måndag, onsdag,
torsdag, fredag 10-18
Lördag 9-12

1/1 stängt
5/1 10-15
6/1 stängt

11-15/1 eventuellt begränsade öppettider pga semester.

20-23/1 eventuellt begränsade öppettider på grund av Formex.

Slå gärna en signal eller kolla på nätet om du har tänkt dig till oss något av de perioder som vi är lite osäkra på öppettiderna just nu.

Stickkaféer

NBVs stickkafé på Grästorps Museum är torsdagar i ojämna veckor. Vårterminen börjar torsdagen den 21 januari.

Eftersom suget efter att träffas och stickas tillsammans är stort så fortsätter vi att träffas på Café Nordstan klockan 16 varje måndag. Ta med dig din stickning och kom!

Nästa stickkafé i butiken är onsdagen den 3 februari kl 17-20.

Gå med i Facebookgruppen Vi som stickar i Grästorp så missar du inte någon information.

Tävlingar

I december hade jag fullt upp med att administerar Grästorp Handels julkalender. Grattis till er som var med och vann priser där

Men förhoppningsvis så kommer det en semestertävling från backen om ett par veckor!

Håll öngonen öppna på bloggen och facebook!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.