Josema nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

JLM Lubricants introducerar Diesel DPF Spray J02220 (400 ml)

JLM DIESEL DPF SPRAY

Med tanke på efterfrågan på snabbverkande och effektiva rengöringsmedel för partikelfilter, kan vi nu presentera vår senaste produkt. En högkoncentrerad spray för dieselbilar utrustade med partikelfilter.

JLM Diesel Partikelfilter Spray är en spray som kommer i en behändig aerosolflaska och innehåller en hög koncentration av aktiva ingredienser för att rensa och lösa upp smuts. JLM Diesel Partikelfilter Spray rengör och återställer smutsiga och blockerade partikelfilter genom att reducera förbränningstemperaturen på partiklarna, vilket innebär att de förbränns tidigare och snabbare vid en lägre motortemperatur. JLM Diesel DPF Spray kan användas till alla gamla som nya dieselmotorer i alla fordon som är utrustade med partikelfilter.

Innehållet i en flaska av JLM J02220 är tillräckligt för att behandla ett partikelfilter. JLM Diesel DPF Spray är ej brandfarligt, innehåller inte aska eller metaller och avdunstar utan att lämna några rester.

För bästa effekt ska man även tillsätta 1 flaska JLM DPF Cleaner i bränsletanken efter att du har sprayat klart innan regenerering. Detta för att ge en extra boost vid rengöringen.

Instruktioner vid användning

Vidta rätt åtgärder innan du använder JLM Rengöringsprodukter. Använd skyddsglasögon och handskar genom hela reningsprocessen.

 1. Starta motorn och låt den komma upp i arbetstemperatur, stäng sedan av motorn.
 2. Ta bort temperaturgivaren och/eller tryckgivaren till partikelfiltret (se bilens instruktionsbok).
 3. För in spray röret med det särskilda munstycket i öppningen till partikelfiltret.
 4. Spraya hela flaskans innehåll in i partikelfiltret. Kör fram och tillbaka med röret i partikelfiltret medans du sprayar.
 5. Sätt tillbaka temperaturgivaren och/eller tryckgivaren.
 6. Rekommendation: För bästa resultat, tillsätt 1 flaska JLM J02210 Diesel Partikelfilter Cleaner till bränsletanken efter att du har sprayat klart innan regenerering.
 7. Regenerera partikelfiltret genom diagnostik test via OBD-systemet eller genom att köra med fordonet på en testrunda (20-30 min med förhöjt varvtal).
 8. Efter regenerering kontrollera motorsystemet för felkoder, radera bilens felminne och eventuella poster ifall felkoder visas på instrumenbrädan.

Vid extremt svåra fall av nedsmutsade partikelfilter rekommenderas rengöring på verkstad med J02230 / J02250 JLM DPF Rengörings Kit.

Vi har nyligen satt igång försäljning av verkstadsutrustning till verkstäder. Här finner du VERKSTÄDER som använder JLM DPF Rengöringsverktyg idag.

Fördelar med att använda JLM DPF Spray

 • JLM DPF Spray tar bort partiklar, koldioxid och andra avlagringar i smutsiga dieselpartikelfilter snabbt och effektivt utan att behöva demontera filtret.
 • Snabbaste och billgaste sättet att snabbt komma ut på vägen igen när du börjat få problem med upplyst varningslampa för partikelfiltret eller för fordon som inte klarar av testet partikelfiltermätning vid bilbesiktningens miljökontroll.
 • Förlänger livslängden på partikelfiltret.
 • Minskar bränsleförbrukningen.
 • Lägre reparationskostnader.

JLM Diesel DPF Spray beräknas komma på lager till försäljning i januari 2016.


På Josema.se är vårt motto är att kunna erbjuda dig som kund produkter av högsta kvalite till överkomliga priser, samtidigt hålla en så hög service som möjligt.

Är ditt företag en bilverkstad. Bli verkstadskund hos oss redan idag. Vi erbjuder ert företag ett mycket förmånligt verkstadspris på våra produkter.Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.