Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV NOVEMBER/DECEMBER

Efter ett litet uppehåll kommer här äntligen en hälsning från Kärleksakuten! Visst har ni saknat oss?! Det är mörkt och blåsigt ute men förhoppningsvis kommer våra ord lysa upp er kväll litegrann (om inte annat så får ni väl tända några ljus också). 

Månaderna innan årsskiftet börjar Kärleksakuten insamlingen av material för att sammanfatta året och förbereda inför styrelsevalet i februari. Till detta hör blandade känslor av entusiasm och vemod. Snart har ett helt verksamhetsår gått och vi i styrelsen är så otroligt tacksamma att vi fått ert förtroende!

STYRELSEN 2016

Vill du kandidera till nationella styrelsen eller vill du nominera någon? Mejla till valberedning.ka@gmail.com. Vill du veta vad de olika posterna innebär? Kika på nyhetsbrevet från oktober där allt står beskrivet!

MOTIONER TILL ÅRSMÖTET

Är det något inom Kärleksakutens verksamhet som du tycker är helt knas? Mejla motioner till ordforande.ka@gmail.com.


KÄRLEKSAKUTEN SÖKER WEBBDESIGNER

Efter en hel termins sökande vänder vi nu oss till ER! Vi letar efter en professionell webbdesigner som kan göra om Kärleksakutens hemsida så den blir mer användarvänlig, attraktiv och aktuell. Vi söker någon som är lätt att ha och göra med och vår budget är relativt begränsad. Domänet karleksakuten.se kommer vi ha kvar, och det handlar alltså främst om en engångsuppgift att göra om hemsidan; underhållet vill vi till största del sköta själva.

Alla förslag mottages tacksamt till materialare.ka@gmail.com!


BäSTIs-priset, tävling och medlemsenkät!

I vanlig ordning tar vi emot nomineringar till BäSTIs-priset som kommer delas ut under årsmötet i februari. Skriv till ordforande.ka@gmail.com om du tycker att en viss person som har gjort det där lilla extra för Kärleksakuten. 

Vi vill passa på att meddela att fantastiska Nelly Svahn vann priset för flest bidrag till Kärlekspärmhen! På nästa lokalmöte kommer du få ditt utlovade pris. Grattis!

Slutligen, glöm inte att fylla i medlemsankäten som Fritiof har lagt ut på Facebook. Era åsikter är guld värda!


 

Tillsist vill vi önska er en god jul/trevlig december och ett gott nytt år! 

instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.