Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev nr 23, december 2015. www.fladiematvingard.se

December är en härlig månad, full av förväntan och förberedelser. Vi har pyntat husen julfina och serverar vårt julsmakbord. Än finns det datum kvar att boka, antingen hos oss på Flädie Mat & Vingård, eller så kommer vi till er.

Vi förbereder oss inför 2016 då vi kommer att presentera en rad nyheter. Den största är att vi kommer att öppna upp Flädie Mat & Vingård för allmänheten med en rad olika aktiviteter. Läs mer om vår spännande satsning nedan.

Gott slut på 2015 och en god början på 2016 önskar vi er!


Julsmakbord på Flädie Mat & Vingård

Även i år har vi dukat upp Vingårdens julsmakbord med alla julens läckerheter. Ni möts av en härlig atmosfär med sprakande eldar utomhus, där vi serverar Flädie Mat & Vingårds glühwein på druvor från gården.

Till vårt julsmakbord, som kostar 485 kr/person, välkomnar vi sällskap om 40 personer eller fler. Som alternativ erbjuder vi även en läcker fyrarätters julmeny, 430 kr/person, för 20 personer och uppåt.

Om ni önskar att vi istället kommer till er erbjuder vi catering av vårt julsmakbord för 330 kronor/person.

Passa på, för ännu finns det några lediga dagar!

Alla ovan priser är angivna exklusive moms.


Nu öppnar vi dörrarna!

I januari öppnar vi upp dörrarna för allmänheten och under 2016 kommer vi att erbjuda en mängd olika aktiviteter för alla smaker.

Vi startar den 15 januari med en Quizkväll. Helgen därpå den 23 januari erbjuder vi vinprovning med efterföljande 3-rätters middag och den 31 januari kör vi ett nytt tillfälle av populära Juniorkockarna.

Passa på att redan nu boka vårt övernattningspaket med trerätters kärleksmeny eller plats till vår vinprovning med kärlekstema på Alla Hjärtans Dag.

Mer information om våra arrangemang under nästa år finns på vår hemsida: www.fladiematvingard.se/events. Välkommen att kika in! Bokning sker på telefon 046-320 338.


Vårt bästa julklappstips

Under 2016 erbjuder vi en mängd aktiviteter och spännande, minnesrika upplevelser. Varför inte köpa ett presentkort och ge bort i julklapp? Kanske en vinprovning till mamma, en quizkväll till pappa, en matlagning med Juniorkockarna till kusinen, ett övernattningspaket till svärmor från Stockholm eller en trerätters meny till Alla Hjärtans Dag till kärleken i ditt liv?

Presentkorten säljs i vår reception eller skickas mot postförskott.

Med vänliga hälsningar,

Camilla Olsson
VD, Flädie Mat & Vingård.


 

Flädie Mat & Vingård, Flädie Mejeriväg 19, 237 91 Bjärred.

Tel. 046-320 338. www.fladiematvingard.se  info@fladiematvingard.se

Följ oss på Facebook!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du anmält dig på vår hemsida.
För att avsluta din prenumeration, klicka här.