Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej.

Hoppas det är okej att informera dig om Tyresö Trollbäckens Summercamp som är vecka 26.

I år har vi arbetat mycket med att rekrytera ett kompetent ledarteam som skapar ett innehåll i världklass!

Hoppas också att du vill informera klubbens alla spelare, så att de får möjligheten att utveckla sig själva som individer och spelare.

Om du har några frågor, hör av dig.

Tack på förhand!

Kaj Runelund

070-775 88 77

kaj@runelund.se

PS. i dagarna är vår summercamp-affisch klar. Jag skickar över den då.

Planera in v. 26 och TT:s Summercamp för killar och tjejer födda 06 – 12.
I år har vi arbetat extra hårt med att rekrytera ett starkt och kompetent ledarteam! På programmet står naturligtvis mycket innebandy, men även teoripass med mental träning, gruppdynamik, kost och hälsa - som är viktigt för både spelaren och laget. Vi varvar med aktiviteter som fotboll, bowling, quiz och olika utmaningar.
Så ta med dina kompisar och kom med på årets mest utvecklande och roligaste innebandyvecka!

Mer info och anmälningsformulär hittar du på www.ttibk.se/summercamp!

Huvudtränare Alexander Veztman
Alexander började spela innebandy i Tyresö Trollbäcken som 9-åring. Blev tränare redan som 17-åring. Har sedan haft hand om TTIBK:s herrjuniorer i 4 säsonger och varit i TTIBK:s Herrlagstränare 4 vändor, senast som huvudtränare.
Efter TT så har han varit lite på vift i Farsta, Nykvarn, AIK och är nu tränare i Hammarby och sportchef för distriktslaget.

Lite mer om Alexander:
Distriktlagstränare för distriktslaget i 4 säsonger. Sportchef för distriktslaget. Scout för Sveriges U19 damer. Utbildare på Innebandyförbundet


Schema
Vi har arbetat med upplägget så att vi får en bra balans mellan träning, teoripass och lek. Vi kommer dela in spelarna i olika grupper efter färdighet. Varje grupp har en minst en lagledare som hjälper till och stöttar spelarna under hela campen. I år har vi två hallar som vi tränar i så att det blir så mycket innebandy som möjligt.


Lisa Carlsson
Lisa Carlsson och är lagkapten i Täby FC och back i det svenska landslaget som tog VM-guld i år. Lisas moderklubb är Tyresö Trollbäcken där hon var med och spela upp damlaget samt göra sin första säsong i SSL.
Nu spelar Lisa i Täby och har vunnit ett SM Guld och ett Champions Cup guld. Lisa har också vunnit två VM guld med det svenska damlandslaget samt ett U19 VM Guld.


Stefan Flöjt
Har spelat i både svenska Superligan och i finska Innebandyligan som målvakt. Sefan har utbildat målvakter sedan 2006 och är ofta anlitad målvaktstränare av klubbar i hela Sverige.
Stefans målvaktsträningar innehåller olika moment som: Fys, mental förberedelse, grunder, positionering, profilering och inspelade analyser. Stefan assisteras av vår egen målvakt Thilda Olsson som spelar i Allsvenskan med TT:s damer och i Falun.


Elin Borg
Arbetar med idrottspsykologi och rådgivning på såväl individ- som gruppnivå samt utbildning, workshops och föreläsningar. Elin har flerårig erfarenhet som elitidrottare i Damallsvenskan samt Sveriges F17-U23 landslag i fotboll.
Hon jobbar kontinuerligt med svenska ungdomslandslagen i fotboll och några av Sverige största ungdomsföreningar samt är delaktig i forskning vid Högskolan i Halmstad.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du aktiv inom innebandy. Skulle du ändå vilja avsluta din prenumeration, klicka här.