Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Hej!

December står för dörren och vi kan konstatera att även november har varit en händelserik månad. Eleverna har haft jobtaste på en rad olika arbetsplatser och dessutom hunnit med att synas i tv-rutan vid en så kallad flashmob på Våghustorget i Örebro.


Arbetsgivare se hit!

Torsdagen 10 december    kl 07.30 bjuder vi in till företagsfrukost!

Ta reda på vad SV Kulturcollege är och hur vi arbetar med jobtaste och praktik.

Läs mer här om företagsfrukosten

Anmäl dig till Anna-Lena Thornberg


Örebroveckan för mänskliga rättigheter

I november genomfördes Örebroveckan för mänskliga rättigheter. Runt om i Örebro anordnades seminarium och olika aktiviteter. Eleverna både besökte andras och genomförde en workshop.

För att synliggöra allas rätt till utbildning valde elever och pedagog dessutom att dansa på ett torg i Örebro. Det uppmärksammades av både tv och tidning.

En viktig och rolig vecka!


Folkbildarforum

250 personer!

17-18 november fanns vi på plats vid Folkbildarforum i Linköping. En arena där folkbildning och forskare möts. Detta år med tema Mätas eller mötas. Vi höll
ett seminarium och fick med oss nya kontakter för det fortsatta arbetet.

I början av månaden medverkade vi vid Arvsfondens Sverigeresa. Inför nästan 250 besökare fick Maria och Anna  kortfattat berätta om projektet och svara på frågor. Det var en rolig upplevelse! 


Nu är den tillbaka!

Håll utkik på vår Facebook. Tisdagen 1 december är den tillbaka - SV Kulturcolleges julkalender. I årets kalender ger vi plats för individerna bakom alla siffror och statistik. Mycket nöje!Prenumererar du inte redan på vårt nyhetsbrev?

Börja göra det nu

Kontakt SV Kulturcollege

info@svkulturcollege.se,

tfn: 070-62 67 095.


Om projektet SV Kulturcollege

SV Kulturcollege är ett projekt som är finansierat av Arvsfonden och Studieförbundet Vuxenskolan. Huvudman för projektet är Studieförbundet Vuxenskolan i Örebro län och utbildningen bedrivs i våra lokaler på Fabriksgatan i Örebro.

Läs mer om projektet här


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.