TimeFinders Nyhetsbrev nr 8 2015. Problem att visa det? Se det i webbläsaren

TimeFinder

Gör skillnad för dig själv och för någon annan!


Vi är både glada och tacksamma för att ni, våra läsare och följare, väljer att gå utbildningar med oss eller läsa våra nyhetsbrev. Att ni sedan tipsar vänner och bekanta gör oss ännu mer inspirerade att fortsätta dela med oss av vår kunskap. 

Äntligen lanserar vi vår nya hemsida! I samband med det vill vi passa på att visa vår tacksamhet mot er genom några riktigt bra erbjudande. Allt från välgörenhet till halva priset på utbildningar som både gör skillnad för dig och för någon annan!

Vi delar dessutom gladeligen med oss av vår egen och andras kunskap, därför har vi blivit än mer aktiva på sociala medier under hösten! Genom att följa oss där eller läsa våra nyhetsbrev får du tips som du har nytta av i din vardag. Nedan följer nyttiga tips och fina erbjudanden, men även information om det vi valt att kalla viktigt på riktigt. Trevlig läsning!


7 tips för mer tid och bättre kontroll

Har du svårt att hantera din mail som ständigt fylls på? Skulle du vilja frigöra mer tid, få mer gjort och få bättre kontroll? Vi har tagit fram 7 konkreta tips som kan underlätta för dig i din vardag.

1. Få kontroll över din mail
Låt mailen vara avstängd första timmen på jobbet. Därefter hanterar du mailen genom att ta ett mail i taget och fatta beslut om VAD som är nästa steg, NÄR du ska göra det och VAR mailet hör hemma.

Se alla tips här >>

Viktigt på riktigt

Vi vill vara med och göra skillnad även för dem som inte har möjlighet att gå utbildningar likt våra. De som lever under andra förutsättningar. Därför genomför vi varje år ett antal gratis utbildningsdagar för välgörenhetsorganisationer, ideella föreningar m.m som kämpar för en god sak. Vi vill gärna få tips om organisationer och föreningar som kämpar i det tysta

Läs mer och tipsa oss här >>

Nylanseringserbjudanden

I samband med vår lansering har vi flera attraktiva erbjudanden för Dig och dem i din vänskapskrets!

Fram till jul går det t.ex att boka en halvdags personlig genomgång med uppföljning till halva priset. Just nu har vi även en kampanj där vi skänker pengar för att barn och ungdomar som har det tufft ska få en chans till ett bättre liv

Läs mer om våra lanseringserbjudanden >>

Våga ta steget till bättre kontroll

Känner du att du inte är så effektiv som du skulle vilja vara? Har du svårt att hantera din mail som ständigt fylls på? Skulle du vilja frigöra mer tid, få mer gjort och få bättre kontroll? Har ert företag möten utan mål, agenda och åtgärdslista? Några av er är kanske stressade och behöver få hjälp att både som individer och som grupp, avdelning eller organisation få bättre kontroll över arbetssituationen?

TimeFinders utbildningar >> 


Månadens boktips

Månadens citat

Hållbar effektivitet

 "If you think getting organized is time-consuming, try disorganization"

 Ur 60 second organizer av Jeff Davidson

Vill du ha smarta tips på hur du kan bli effektivare på jobbet? Anmäl dig till TimeFinders nyhetsbrev som skickas ut varje månad:
www.timefinder.se

Följ TimeFinder på sociala medier för tips och verktyg som kan förenkla din vardag!

TimeFinder FacebookTimeFinder LinkedIn

TimeFinder • 08 520 245 70
info@timefinder.se • www.timefinder.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

TimeFinder hjälper chefer, medarbetare och egenföretagare att frigöra 10-25 % av sin arbetstid för att kunna bli mer produktiva, mindre stressade, få bättre kontroll över sin arbetssituation eller helt enkelt få mer tid över till familj, vänner och fritidsintresse. Läs mer på www.timefinder.se