Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nu laddar vi inför julen med mysiga kurser i bland annat blomsterarrangemang, kransbindning, göra en julbock och brödbak. Ett ljus att se fram emot i novembermörkret! 


Surdegsbak inför julen

Vi bakar olika surdegsbröd inför julen. Det blir olika sorters bröd och knäckebröd av surdeg som passar till julhelgerna.

Kurs i Kalmar 20-21 nov mer info här


Kom i julstämning hos oss!


Frivillig högläsning äldreomsorgen

Läsning är en viktig del av vår vardag. De flesta av oss läser många gånger varje dag; tidningar, böcker, e-post och information. Men hur är det för den som inte kan eller orkar läsa själv? Högläsning är en möjlighet för många. Genom oss kan du bli frivillig högläsare och göra en viktig samhällsinsats. 

 Inspirationsföreläsning i Nybro

Inspirationsföreläsning Högsby

 


När livet plötsligt blir extra unikt

Johanna delar med sig av sina och familjens upplevelser och erfarenheter om att vara förälder till ett barn med funktionsnedsättning, om vardagens med och motgångar, om oro och glädjeämnen.

Föreläsning i Nybro


Mikroträning - Ismakogi

Vill du ha en mjuk, spänstig kropp, en bra hållning, en snyggare figur och ett fastare och ungdomligare ansikte? Ladda batterierna efter jobbet och samtidigt koppla av? Eller helt enkelt lära dig att röra dig på rätt sätt så att du kan lindra eller i alla fall förebygga en hel del besvär?

Föreläsning i Nybro


Motorsågskörkort

Många av vårens motorsågskurser finns redan nu på vår hemsida. Målsättningen är att genom att lära sig ett säkert handhavande av motorsågen ska olyckor och tillbud minska, samtidigt som arbetet med motorsågen ska bli effektivare och roligare! Håll utkik - nya kursdatum och orter kommer efter hand! 

Läs mer här


LunchScen julmusik

Ta med kollegorna och vännerna på jullunch! Kom i julstämning till juliga toner.

Julmusik och boktips på Café Hos Oss Nybro

Jullunch i Emmabodainstagramfacebook

Studieförbundet Vuxenskolan Kalmar län
0771-20 20 70 - kalmarlan@sv.se - sv.se/kalmarlan

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är deltagare hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.