Nyhetsbrev från BUS med det senaste nyttiga! Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Bo K Stav öppnar upp sitt språklaboratorium för bokstavsnyfikna igen!

Hej!

Bo K Stav är tillbaka och Underjorden fylls återigen av bokstavsklurerier! 

Nu bjuder vi in igen till spännande bokstavsäventyr i Underjorden (Bondegatan 1f, Södermalm) för alla som gillar kluriga mysterier och spännande roligheter! 

Professor Bo K Stav och hans gästforskare öppnar upp sitt språklaboratorium i Underjorden. Den här gången har "apparaten" skrotats och istället ska det rimmas och stammas, stavas och ljudas, skrivas och hittas på kluriga lösningar. Och vart kan den mjuka och lite blyga Vokala ha tagit vägen?

Bland vokaler och gemener kan faktiskt vad som helst hända!

Från A till dÖ är ett bokstavsäventyr i Underjorden för alla som gillar kluriga mysterier och spännande roligheter! För hela familjen men kanske mest för alla mellan 5 och 9 år.

Av och med Christoffer Karlsson, Hampus Forslin, Henrik Danielsson, Johanna Huss, Katarina Rodopoulos, Mia Wallin och Stina Samson.

Några publikröster från våren:

"Det här är min roligaste dag i livet!" Hugo 6 år.

"Jag önskar att det var morgon igen så att jag fick komma hit en gång till." Amina 5 år.

"Det här är den bästa och roligaste teater jag varit på!" Tuva 8 år.

Från A till dÖ är en interaktiv teaterföreställning som pågår ca 1,5 h varje gång och avslutas med bokstavsdisco! Biljetterna kostar 120 kronor/person.

Expressen skriver fint om äventyret HÄR!


För mer information om verksamheten under oktober/november går det utmärkt att mejla Johanna Huss eller ringa 0707-61 59 68.

Hoppas att vi ses i Underjorden! 


Besök oss gärna på hemsidan och gilla oss på facebook!

Du får detta mejl eftersom du arbetar på en skola eller förskola. Vill du inte ha fler mejl om vad som händer hos oss, klicka här.