Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhetsbrev 2 - oktober 2015

Hej!

Nu är äntligen Deckarhyllans tre första böcker utgivna!

Det tycker vi ska firas med en utgivningsfest! Som mottagare av nyhetsbrevet är du välkommen till Göteborgs Litteraturhus, i Lagerhuset, vid Heurlins plats, Järntorget söndagen den 8 november klockan 14.00. Om du står vid biografen Draken ska du se snett åt vänster (ingång vid den röda pilen på bilden).

Vi presenterar böckerna och författarna och pratar deckare, bjuder på tilltugg, minglar, spelar musik med deckaranknytning m.m.

Dessutom bjuder vi på en knepig deckargåta, så ta på dig din Sherlock Holmes-hatt, gnugga dina grå celler och anta Deckarhyllans utmaning. De duktigaste detektiverna vinner fina priser!
Anmäl gärna intresse via mail till info@deckarhyllan.com


Givetvis kan du där köpa alla tre böckerna till specialpris.

Samtliga böcker är tidigare oöversatta till svenska!

Om du inte kan vänta eller inte befinner dig i Göteborg, finns böckerna redan nu att beställa via Bankgiro 506-2120 (glöm inte att skicka med adressen!), skickar ni också ett mejl till oss på info@deckarhyllan.com så skickar vi alltid ett mejl tillbaka när vi skickat böckerna (och pengarna kommit fram).


Under en tid bjuder vi på portot om man beställer tre eller fler böcker, beställer man en eller två böcker tar vi 10:-/bok i porto.
Samtliga böcker kostar 70:-/st och är i pocketformat.

Följande böcker går att beställa:

1. Perry Mason och Fallet med den anklagade advokaten av Erle Stanley Gardner (272 sidor, inklusive förord och en extra Perry Mason-novell)

2. Kungen är död av Ellery Queen (304 sidor, inklusive förord och en extra Queen-novell)

3. Huset som saknade nyckel av Earl Derr Biggers (336 sidor, inklusive förord)

Vi jobbar på att få ut böckerna även i bokhandeln, information om det kommer så småningom.


Vänliga deckarhälsningar,


Håkan Andersson & Lennart Guldbrandsson

Följ Deckarhyllan på Facebook och Twitter.

Dela nyhetsbrevet på Facebook

Dela nyhetsbrevet på Twitter

P.S. Vill ni komma i kontakt med oss är e-postadressen: info@deckarhyllan.comDu får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.