Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV OKTOBER

Terminen är i full gång och Kärleksakuten likaså! Det har varit en händelserik månad med uppdatering av kärlekspärmen, utbildningsdagar och -helger på lokalorterna inte minst nationell helg i Örebro. Nu är det dags att blicka framåt och planera för årsmötet i Stockholm i februari. Vem hamnar i nationella styrelsen 2016? 


KÄRLEKSPÄRMHEN 2.0

Nu är äntligen den uppdaterade kärlekspärmhen uppe för granskning. Vi vill såklart ha er feedback! Är du intsam eller extsam hittar du den på driven, annars är det bara att kolla i den stora facebookgruppen där du hittar den som Pdf-fil. Den som kommer med mest input vinner ett finfint pris! In och läs och mejla dina synpunkter/kommentarer till ordforande.ka@gmail.com.


NATIONELL HELG I ÖREBRO

Ännu en lyckad nationell helg är förbi. På lördagen fick vi lyssna på en inspirationsföreläsning om global hälsa, lära oss hur man lägger upp ett SMART mål, delta på olika trainings och mycket mer. Sittningen på Ritz bjöd som vanligt på undehållande spex och mycket dans. På söndag föreläste Mats Hammar om menscykeln och sedan var det dags för utdelning av bäSTIs-priser som denna gången gick till Sofia Strindholm från KA Norr och Elin Nilsson från KA Uppsala - stort grattis! Glöm inte kolla in bilderna i facebookgruppen! 


VILL DU SITTA I STYRELSEN 2016?

På årsmötet i februari är det dags att välja in en ny styrelse. Är du sugen på att kandidera eller vill du nominera någon? Mejla till valberedning.ka@gmal.com. 

Funderar du på vad en har för jobb på de olika posterna?

Ordförande (nuvarande Fritiof Ingelhammar): Leda styrelsen och kalla till och leda styrelsemötena via Skype. Ha mejlkontakt med Folkhälsomyndigheten och eventuellt åka på utbildningar med dem. Tillsammans med övriga styrelsen planera för KAs aktiviteter under NH. Söka bidrag med kassören i augusti/september samt sammanställa verksamhetsrapporten i slutet av året.

Vice ordförande (nuvarande Olivia Landén): Vara Kärleksakutens representant i IFMSAs styrelse. Organisera utbildningsveckan tillsammans med valfri partner. Vara sekreterare under styrelsemöten.

Kassör (nuvarande Moa Molin): Ha stenkoll på Kärleksakutens ekonomi, söka bidrag från folkhälsomyndigheten och samarbeta samt vara ett stöd för de lokala kassörerna. Mycket lärorikt och givande!

Materialare (nuvarande Agnez Jönsson): Du som materialare kan vara lite allt till allo i styrelsen men har också det övergripande ansvaret för att hemsidan hålls snygg och uppdaterad. Inte en IT-expert? Ingen fara, det krävs inte några större förkunskaper! En rolig post där du tillsammans med PR får chans att vara kreativt utvecklande i KA! Du får på denna post god inblick i organisationen utan att den är allt för tidskrävande.

PR (nuvarande Cecilia Lindnér): Skriva nyhetsbrev varje månad (hejhej!), ta emot beställningar av profilprodukter, göra PR inför utbildningsveckan och ev. andra tillställningar, ha huvudansvar för KAs instagram. Se till att vi SYNS!

Har du frågor om posterna eller valet är det bara att mejla till ordförande eller hitta oss på facebook.  Det var allt för denna gången. Ta nu hand om varandra i höstmörkret så hörs vi snart!

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.