Aktuellt från Melin & Carlsson. Problem att visa brevet? Se det i webbläsaren.

Härliga höst!

Härligt med en så fantastisk vacker höst som vi just nu har. 

Här på Melin & Carlsson har vi haft en hektisk tid veckorna efter semestern och fram till nu. Kortare ledtider hos våra kunder ger oss fullt tryck med en relativt kort orderstock. Vi hoppas så klart att trycket ska hålla i sig hela hösten, men gärna med lite längre framförhållning.

För att kunna vara en bra leverantör så behöver vi hjälp från er i den mån det nu går. Kan ni ge oss prognoser så är vi mycket tacksamma. Detta gagnar framför allt er - snabbare ledtider. Det ger även oss möjlighet till en smartare planering.


Ny monterplats i år!

Ny hall, ny monter, nyheter! I år träffar Du oss i Hall B, monter nr B09:96. Vi har större utrymme för att visa våra produkter och att kunna träffa er alla - gamla som nya kunder.

Meddela oss gärna vilken dag ni har tänkt att komma - kanske vill ni bestämma en tid för att diskutera något speciellt...?

Biljett hittar du här>>


Ny produkt - kolvackumulatorer

Nu tillverkar vi även kolvackumulatorer på Melin & Carlsson. Dessa går att få med volym upp till 3,5 liter och med ett maxarbetstryck på 280 bar.

Hör gärna av er om det låter intressant!


Ny säljare hos Melin & Carlsson

Vi kommer snart kunna presentera vår nya medarbetare med namn och bild - men vi vill vänta tills han är på plats. Med denna nya kraft räknar vi med att nå vårt mål att öka omsättningen till 100 M till år 2020.

Vi hörs snart igen!

Ola Melin med personal


Melin & Carlsson • Box 438 • 573 25 Tranås • www.mchydraulic.se

Vill du inte ha mail från oss? Avsluta din prenumeration, klicka här.