Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV SEPTEMBER

Ny termin, ny energi! Efter en sommar med mycket vila, lite sol (okej, jättelite sol) och framförallt en otroligt inspirerande utbildningsvecka är vi sjukt peppade inför en händelserik och kärleksfull höst. September är en hektisk månad för kärleksakutare då det är dags att boka in höstens föreläsare, utryckningar och inte minst värva nya färska medlemmar! Ni glömmer väl inte att gå ut till nollorna och sprida lite kärlek (läs: lura in dem i vår sekt ;)? I kalendern står även uppdatering av kärlekspärmen och nationell helg i Örebro. Det vill ni inte missa!


Nationell helg i Örebro

Boka upp 2-4 oktober i er kalender, för då är det dags för IFMSAs nationella helg i Örebro! Kärleksakuten har denna gången äran att bjuda in Mats Hammar, professor i obstetrik och gynekologi. Gå till https://www.ifmsa.se/medlem/nh/ för att anmäla er!


UPPDATERING AV KÄRLEKSPÄRMEN

I kärlekspärmen finns det material vi utgår ifrån när vi håller i utryckningar. Eftersom denna inte har reviderats sedan mammutar gick på jorden har vi anordnat en helg 18-20 september för att modernisera den litegrann. Alla synpunkter och förslag välkomnas till publicrelations.ka@gmail.com. 

NATIONELL STYRELSE 2016

På årsmötet i februari är det dags att välja ny nationell styrelse. Är du sugen? Klart du är! Mejla din kandidatur eller nominera en vän till valberedningen.ka@gmail.com


UTBILDNINGSVECKAN 2015

Årets utbildningsvecka ägde rum på Hjälmaregården i augusti. Vi fick besök av några av Sveriges mest kompetenta sexualupplysare inkl. Olle Waller, Sandra Dahlén, Josefin Grände och många fler. Det blev en vecka med brinnande diskussioner, nya vänskaper och en helt del lek och mys i riktig KA-anda. Stort tack till Olivia och Anna som ordnade denna oförglömliga vecka!

Vi bjussar på lite fler bilder för alla som undrar vad de gått miste om... (men sörj icke, se bara till att anmäla er till utbildningsveckan nästa sommar!)

Det var allt för denna gång. Puss och pill och allt därtill! 


facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.