Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyheter till orienteringsföreningar

Kostnadsfri analys av höstens klubbträningar med Livelox

Snart är tävlingssäsongen över och träningssäsongen tar vid. Vad kan då vara bättre än att följa upp och analysera träningen i efterhand med ett analysverktyg speciellt framtaget för orientering. Med Livelox klubbprenumeration, som under hösten är kostnadsfri för din klubb, får klubbens medlemmar tillgång till rutter på träningar/tävlingar som klubben anordnar.

Det går bra att lägga upp klubbens träningar och klubbtävlingar i Livelox, oavsett om de är inlagda i Eventor eller inte. Rutter kan spelas in på flera olika sätt. Absolut enklast är att klubbens medlemmar laddar ner en app till din smarta telefon som de tar med dig under passet.

De loggar in med sitt Eventor-inlogg i appen och trycker "Spela in". När de är tillbaka ligger rutterna där, färdiga att analyseras.

Mer information om Livelox

Allmänt om Livelox: https://www.livelox.com/Documentation

Så här lägger du upp din tävling i Livelox: https://www.livelox.com/Documentation/Events

Exempel på GPS-uppföljning i Livelox: H21E, O-Ringen i Borås, etapp 1: https://www.livelox.com/Viewer/O-Ringen-Boras-etapp-1/H21E?classId=2193


Ny fakturatjänst i Eventor

När tävlingsrapporten är signerad i Eventor finns det numera möjlighet för arrangörer att generera elektroniska fakturor som i ett e-postutskick går iväg till de organisationer vars medlemmar deltagit på tävlingen. Respektive organisation får ett e-postmeddelande med en länk till sin faktura. Fakturorna genereras automatiskt och möjlighet finns att redigera innehållet innan de skickas till de mottagarna. Det går även att selektera vilka fakturor som ska gå iväg i utskicket. För mer information om den nya fakturatjänsten, se inlägg under rubriken Förbundsnytt på orientering.se.


Med vänliga hälsningar /
Susanne Söderholm Förbundschef
Svenska Orienteringsförbundet.


Svenska Orienteringsförbundet www.orientering.se 

Orienteringsföreningar och orienteringsdistrikt får detta nyhetsbrev eftersom er förening/ert distrikt är medlemmar i Svenska Orienteringsförbundet. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.