Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

nr 20 2015     Flädie Mat & Vingård     www.fladiematvingard.se 


Välkommen tillbaka!

Vi hoppas att ledigheten har varit som du önskat och att du är redo för en spännande höst!

Sommaren hos oss på Flädie har varit fantastisk! Det är många nya gäster som har upptäckt oss, bland annat genom vårt Bed & Breakfast-erbjudande men också som bara stannat till för att de varit nyfikna på vingården. Vi har haft den stora äran att ta hand om vackra brudpar och deras festsällskap på deras bröllopsdagar. Det är alltid lika underbart!

Vingården växer det så att det knakar. Sommaren är en intensiv period i vingården och det är mycket arbete som har lagts ned på beskärning, knoppgallring och ogräsrensning. Ett stort tack till våra vinvänner som har varit flitiga med att hjälpa oss extra mycket under sommaren! Nu ser vi ser fram emot att se vinplantorna växa lite till och druvorna svälla innan det senare i höst är dags för skörd.

Vi har en spännande höst framför oss med massor av aktiviteter som ni kan läsa mer om här i nyhetsbrevet. Vi har också några nya kollegor i köket som du kanske träffar vid ditt nästa besök.

Vår hemsida är uppdaterad och där kan du läsa mer om vad som händer hos oss. Du kan även följa oss via Facebook och Instagram.

Vi ses i höst!

Öppet Hus söndag 6 september

Den 6 september håller vi Öppet Hus kl. 11.00-16.00. Det är första gången Flädie Mat & Vingård öppnar upp dörrarna en hel dag för alla, så kom med familjen och ta med grannar, släkt och vänner!

Våra lokaler står öppna för att välkomna er, gå vår tipspromenad och var med i utlottning av fina priser, vi bjuder på smått att äta och naturligtvis serverar vi även kaffe. Våra leverantörer kommer att finnas på plats för att visa upp sig och låta er prova på en massa spännande aktiviteter.

Vi bjuder på guidningar i vingården med efterföljande provsmakning av våra viner. Guidningarna genomförs kl. 11.00, 12.00, 13.00 och 14.00. Boka plats redan nu på telefon 046-320 338.

Varmt välkomna!

Juniorkockarna!

Har ni barn som vill lära sig mer om matlagning? Den 25 oktober är nästa tillfälle för vår populära matlagningskurs för barn mellan 10-14 år.

Tillsammans med våra kockar lagar barnen en trerätters meny. Vi pratar råvaror, smaker och vad som är viktigt att tänka på i köket när man lagar mat. Efter några intensiva timmar i köket får familj, släkt och vänner avnjuta resultatet i vår matsal. Barnen lagar mat i grupper, dukar och serverar middagen.

Bokning sker på telefon 046-320 338 och är bindande. Vid anmälan anges även antal efterföljande vuxna till lunchen.

Pris per barn, 890 kronor, inkl. förkläde och kökshandduk att ta med hem som minne från dagen.

Pris per efterföljande vuxen 295 kronor. Dryck tillkommer.


Program:

10.00 Barnen lämnas i Flädie Mat & Vingårds kök

10.00-13.00 Matlagningskurs

13.00 Trerätters lunch serveras

16.00 Avslut för dagen

Väl mött!


Camilla Olsson
VD, Flädie Mat & Vingård.


 

Flädie Mat & Vingård, Flädie Mejeriväg 19, 237 91 Bjärred.

Tel. 046-320 338. www.fladiematvingard.se  info@fladiematvingard.se

Följ oss på Facebook!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du anmält dig på vår hemsida.
För att avsluta din prenumeration, klicka här.