Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr. 2, augusti 2015

Nya ramlister i sortimentet

Förhoppningsvis så har du haft en skön sommar med lite ledighet och vi önskar dig välkommen tillbaka till arbete och en spännande höst.

Vi kan med glädje presentera många nya ramlister till vårt redan stora sortiment. Just nu håller vi på att producera vår nya produktkatalog där du kommer att hitta ännu fler nyheter. Är du intresserad av provlister så kontakta oss.


Vi har tillbehören

Du vet väl om att vi har tillbehören som underlättar din verksamhet?
Till höger den nya häftapparaten Tacwise med ett snabbladdat magasin. Tar 53-klammer från 4 till 8 mm. Perfekt för duk- och vävsträckning. Mer om våra tillbehör på hemsidan.


Maskiner

Vi har ett stort utval av alla typer av maskiner. Vi strävar efter att alltid erbjuda marknadens bästa och modernaste maskiner till våra kunder. Vi har bl a spikmaskiner, luftdrivna och datastyrda passepartoutemaskiner, gerklippar, sågar, kartongsaxar, vakumpressar och kompressorer. Läs om den datastyrda passepartout- skäraren Wizard 9000hemsidan.

Passepartoutskäraren Wizard 9000

Groglass Artglass

Ett av marknadens mest använda och omtyckta reflexfria glas. Avancerad tillverkningsteknologi garanterar en hög kvalitet på glaset. Läs mer.


Produktkatalog

I vår produktkatalog hittar du vårt stora sortiment av produkter inom inramningsbranschen.

Ladda ner katalogen i pdf-format genom att klicka här.


Vi säljer våra produkter endast genom auktoriserade återförsäljare.


Vänliga hälsningar från gänget på Konstlist AB!


Konstlist AB | Tegelvägen 3 | 744 31 Heby | 0224-313 60  info@konstlist.se, www.konstlist.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.