Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Augusti = Grästorpsfestival, kräftor och förhoppningsvis varma sommarveckor!

Nu börjar våra leverantörer "vakna till" efter semestern. Representanter hör av sig och vill komma på besök och inköpsmässorna skickar ut färglada inbjudningskort. Här hos oss laddar vi för Grästorpsfestivalen med klädvisning och stickkafé med dragning på stickbonuskorten.

Ekelunds katalog för hösten och vintern

En rykande färsk Ekelundskatalog landade här igår. Den är så ny så att de nya varorna inte finns presenterade på hemsidan ännu men här ska du få tjuvtitta lite... Visst ser det lovande ut! Med största sannolikhet finns några av de nya varorna här i butiken innan månaden är slut!

En av fördelarna med den regninga sommaren är ju de fina svampskördarna. Även i den nya Ekelundskatalogen finns Carl-Johan och herr Kantarell. Ekelunds fina svensktillverkade maskindiskbara brickor som var en nyhet i våras finns nu med lite mustigare motiv. Och på tal om must - kolla in Linda Svensson Edevints Garden! Härliga fruktiga textilier att använda när sommaren går mot höst!

Nytt i garnsortementet

Mitt i den här gråtrista svenska sommaren fick vi en liten fläkt av Italien! Kimera är ett flamgarn i egyptisk bomull som vi helt enkelt inte kunde motstå! Rekomenderade stickor är 3,5 så det kan bli lite allt möjligt som barnkläder eller fina sjalar! Vi har det i färgställningen på bilden och i en färg till än så länge...

Matnyttigt på nätet

Som jag tidigare har skrivit om finns det en helt del inspiration, tips och trix på Järbos blogg! Igår kom ett inlägg om stickning och virkning på sociala medier. Här kan du läsa en jättebra sammanställning över hur du kan använda sociala medier för att hitta inspiration och ny kunskap när du handarbetar.

Den senaste tiden har de dessutom haft ett regnbågs-tema på sin blogg! Den här fina bokmärkesregnbågen, armband, hjärtan och rosor i regnbågsfärger passar ju både in i väderleken och om du som jag vill visa ditt stöd för pride-rörelsen och allas lika värde. Här hittar du beskrivningen på Järbos blogg! Bläddra i blogginläggen och inspireras till skapande i alla regnbågens färger!

På tal om sociala medier och sjalar så har vi (dvs mamma) den senaste tiden stickat upp ett par riktigta "kändisar" från sociala medier under de senaste veckorna. En "Pyttipanna" (nedan till höger) i Tahiti och en Hitchhiker (nedan till vänster) i Kunstgarn. Har du inte testat innan tycker jag att du ska göra det!

Ha en fin fortsättning på sommaren!

Tack för att du tog dig tid att läsa vårt nyhetsbrev! Gilla oss gärna på Facebook och hör gärna av dig med synpunkter på nålbrevet via e-post. Ha en härlig textilvår!

På gång...

Öppettider i augusti

Måndag-fredag 10-18
Lördag 9-12

Eventuellt stänger vi någon dag i vecka 34 för att besöka FORMEX och spana in de senaste trenderna... 

REA-slutspurt

REA. I samband med Grästorpsfestivalen kör vi slutspurt på vår REA. Halva rea-priset gäller för det som finns kvar av tyger, hemtextil och garner på rea!

Grästorpsfestivalen

5-8 augusti går årets Grästorpsfestival av stapeln. Vad som händer (förutom vårt stickkafé) kan du läsa om här! Ett flak med pågående stickkafé skulle lätt bli årets vinnare av Nilssons hederspris som i fjol gick till den mystiske "mannen" på bilden!

Shoppingkväll

Den 5 augusti är det äntligen dags för shoppingkväll och stickkafé i butiken igen (kl 17 till 20)! Vi bjuder på kaffe och kaka och den här gången är det dessutom dragning på stickbonuskorten som lämnats in sedan dragningen i februari!

Stickkaféer

På Café Nordstan täffas vi kl 16 varje måndag under sommaren. Är det fint väder finns det ju plats ute. Ta med dig din stickning och kom! Gå med i Facebookgruppen Vi som stickar i Grästorp så missar du inte någon information.

Tävlingar

Jättekul att så många har varit med i vår semestertävling! Rätta svar och vinnare hittar du på vår blogg! Snart kommer en ny som du ska hålla ögonen på om du har någon gravid eller nyfödd i bekanstskapen!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.