Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Välkommen juli! Dags för semesterprojekt och kanske kommer värmen äntligen...

Nu märks det att sverige laddar för semester! Den senaste veckan har det inte gått en dag utan att vi har sålt tyg eller tillbehör till husvagns- eller husbilsgardiner. Leverantörerna börjar dra ner på takten och förvarnar om stängningar och längre leveranstider. Vi träffar "hemvändare" och "torpare" som vi inte har sett sen förra sommaren och börjar planera våra egna semesterprojekt. För i år ska vi ha semester. Vi ska till och med ha semesterstängt (se tiderna i högerspalten)! Vad har du för semesterprojekt? Hoppas att du kan planera dina inköp runt våra öppettider och ha en riktigt fin sommar!

Nytt i sortimentet - Prym Love, tyg och sybehör att älska!

Ett stort ställ med sybehör och tygförpackningar från Prym landade hos oss i förra veckan så nu är det dags att sy fina sommarplagg till barnen. För att inte tala om espandrillos och boots! På youtube kan du se en liten film där de visar plaggen de har sytt av Prym Love-serien! (Självklart går det även att sy andra saker än barnkläder av de fina tygerna).

Tygseten innehåller en bit elastiskt tyg (bomull/elastan) och två mönstrade bomullstyger och de finns i fem olika färgsättningar. De räcker till en klänning, T-shirt och kjol eller T-shirt och shorts upp till storlek 134 och det finns en beskrivning med. Espandrillossulorna finns från storlek 26/27 - 34/35. Det finns också fina dekorationsband, dekorationsmärken, kulörta tryckknappar, blixtlås och resår i olika färger. Så nu är det dags att damma av symaskinen och sätta fart!

Nytt i garnsortementet

Sandnes har fått ett nytillskott i "Mandarin-familjen" Bomullsgarnet Mandarin Naturell har samma sträckning som Mandarin Medi men går fint att tvätta i 60 grader och kostar bara 25 kr/nystan! Det passar alldeles utmärkt till att sticka handdukar, trasor och grytlappar i. Behöver du beskrivningar så finns det ett jättefint häfte som heter KLUTER, för inte tala om en uppsjö av gratisbeskrivningar på nätet. Det är perfekt att sticka när man vill ha grejer som blir fort klara och dessutom är det bra presenter!

Ha en fin sommar!

Tack för att du tog dig tid att läsa vårt nyhetsbrev! Gilla oss gärna på Facebook och hör gärna av dig med synpunkter på nålbrevet via e-post. Ha en härlig textilvår!

På gång...

Öppettider i juli

Tisdag-fredag 10-18
Lördag 9-12

Semesterstängt 12-19 juli

Just nu har vi REA. Det är främst tyger men även ripslöpare och dukar från Nyblom Kollén. Några plädar och bäddset kan man också hitta om man har tur!

Stickkaféer

På Café Nordstan täffas vi kl 16 varje måndag under sommaren. Är det fint väder finns det ju plats ute. Ta med dig din stickning och kom!

Shoppingkväll

Shoppingkvällen tar sommaruppehåll i juli och återkommer igen den 5 augusti! Då har vi förutom det vanliga stickkaféet dragning på bonuskorten.

Grästorpsfestivalen

5-8 augusti går årets Grästorpsfestival av stapeln. Vad som händer (förutom vårt stickkafé) kan su läsa om här! Vore det inte kul med ett riktigt handarbetsekipage i karnevalen?

Tävlingar

Under sommaren kommer vi att ha ett antal tävlingar på vår blogg! Först ut är en möljighet att vinna ett par grejer ur Prym Love-sortimentet. Håll ögonen på bloggen på fredag eller kom in i butiken så berättar vi mer!

Detaljerna...

Det är detaljerna som gör det! Vi får hela tiden in nya etiketter och märken att sätta på handgjorda grejer. På vår blogg kan du också se hur snyggt det kan bli att sy på ett band på insidan av knappslån på sin stickade kofta!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.