Telegramblad med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV JULI 2015

Under sommaren kommer Chicago gå på halvfart vilket innebär att kurserna samt några av danskvällarna (måndagar och lördagar) därmed tar en kort paus. Men hav förströstan, onsdagsdanserna fortsätter precis som vanligt hela sommaren och vi har även satt in några extra danskvällar i anslutning till Herräng Dance Camp. Vi här på etablissemanget Chicago tackar allra ödmjukast för ert engagemang och för att ni delar vår kärlek till jazzen och swingdanserna! Ha en härlig sommar och håll till godo! 

Följ Chicago på hemsidan och på Facebook.


KURSSTART OCH ÖPPET HUS I AUGUSTI

Vårterminens kurser är nu avslutade och i vanlig ordning är det kursuppehåll över sommaren med undantag för onsdagarnas prova-på-kurs i lindy hop. Men väntan blir inte lång för redan i mitten av augusti drar kurserna igång igen, närmare bestämt mellan den 16/8 - 20/8. Inför kursstarten har vi som brukligt gratis Öppet hus vid tre tillfällen. 

Hjälp oss gärna att sprida detta på arbetsplatser och bland vänner och familj. Läs mer om anmälan och kurser här.


SYLTKLUBBEN TILLBAKA I HÖST

Som nämnts i tidigare nyhetsbrev så kommer syltklubben fortsätta även i höst som ett stadigt inslag i Chicagos repertoar. Boka in första söndagen i varje månad med start i september. Datum här >>


SWINGA UT PÅ CHICAGO VARJE ONSDAG I SOMMAR

Onsdagskvällarna rullar envist på hela sommaren med prova-på-kurs i Lindy hop 18.45-20.00 och socialdans 20.00-23.00. Våra eminenta swingjockeys står för musiken dessa sommarkvällar.

I vårt kalendarium på hemsidan kan du se vilken DJ som spelar respektive onsdag.


LÖRDAGARNA PÅ CHICAGO

Lördagsdanserna med respektive teman och spektakel är tillbaka i slutet av augusti:

22/8 Klubb Swing Out
29/8 Club Hot-Cha


TEMAKLASSER PÅ SÖNDAGAR

Temalektionerna på den sena tiden på söndagarna återkommer den 23 augusti. Håll utkik på hemsidan och i nästa nyhetsbrev för att få veta vilka teman som hägrar framöver.


EGEN TRÄNING PÅ LÖRDAGAR

Nu är det sommaruppehåll, men möjligheten att träna för egen maskin på lördagar mellan 11.00 och 13.00 startar igen den 22 augusti. Det enda som krävs är att du, och om du tränar med en partner ni, har ett för kursomgången giltigt kurskort. Vi står för musik och lokal, du står för dansandet.


MOGENDANS OCH JAZZ PÅ MÅNDAGAR

Måndagsklubben kommer tillbaka till hösten med livejazz och mogendans på måndagskvällarna. Höstens datum samt orkestrar kommer finnas uppdaterade på hemsidan innan kort.


CHICAGO SÖKER MEDARBETARE FÖR KORTARE PROJEKT

Chicagos lokaler används idag som bekant företrädesvis kvällstid till i första hand dansklasser och socialdans. Men till och från förekommer även daguthyrning till olika aktiviteter. Det sistnämnda är något gärna skulle vilja utveckla vidare för framtiden. 

Vi söker därför kontakt med någon person som har lämplig bakgrund och erfarenhet att för Chicagos räkning sondera denna potentiella marknad. Positionen är i första hand tänkt som en kortare projektanställning under tidig höst.

Om intresse finns, skicka gärna ett personligt brev samt ditt CV via epost (info@chicago75.se).EXTRA DANSKVÄLLAR

26/6 Kl. 20.00 - 24.00
1/8 Kl. 21.00 - 01.00
2/8 Kl. 20.00 - 24.00

SALSA & TANGO

Som bekant kan man på Chicago dansa salsa på torsdagar och tango på fredagar. Mer information om dessa externa aktörer och deras evenemang hittar du på vår nätsida och i broschyren.


SERVERING

Chicagos café erbjuder som vanligt en hel del godsaker, matnyttigt och olika dryckesalternativ under de flesta tider då kurs- eller dansverksamhet pågår i salongen.


KURSER I SOMMAR

I sommar gör Chicagos ordinarie danskurser uppehåll, men prova-på-kursen och danskvällarna på onsdagarna fortsätter precis som vanligt. Om du känner dig manad till mer dans dans än så föreslår vi att du kikar på Herräng Dance Camp i sköna Roslagen. www.herrang.com


Du får detta telegramblad eftersom du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.