Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.


Sommarlov och högsäsong

Sommaren närmar sig även om vi inte riktigt märker det på temperaturen ute. För många verksamheter betyder sommaren att det är lite lugnare, medan det för andra är högsäsong. För oss inom Fritid Helsingborg kör vi på i full fart med både läger, aktiviteter och planering inför kommande säsong.

I det här brevet vill vi särskilt påminna er fotbollsföreningar om att lämna in era spelprogram till lokalbokningen.

Trevlig sommar!


Lokalbokning och föreningsstöd

Vi påminner än en gång de fotbollsföreningar som inte lämnat in sina spelprogram till lokalbokningen. Det gäller i första hand seniormatcherna för herr och dam på ytterområdena. Se till att lämna in era spelprogram så snart som möjligt.

Planeringen inför kommande inomhussäsong är igång här hos oss på Fritid Helsingborg.

Om det finns behov så kommer vi från lokalbokningen att kontakta er föreningar för att diskutera träningsschema. 

OBS! Förändrade taxor från den 1 juli

Tänk på att de allmänna bestämmelserna gällande taxor på kommunala anläggningar och lokaler förändras från den 1 juli 2015. På länken nedanför hittar du mer information om vad det innebär.

Här hittar du prislista för att hyra lokaler och anläggningar.

Om du är osäker på om det här drabbar just din förening, kontakta Lennart Lindkuist.

lennart.lindkuist@helsingborg.se 

Öppettider under sommaren

Lokalbokningen och Föreningsstöds öppettider under perioden 15 juni – 28 augusti är klockan 08.00 – 16.30. Därefter håller vi öppet måndagar, tisdagar och torsdagar till klockan 19.00 igen.

APN

Från den 1 juli går det att godkänna och skicka in vårens aktiviteter i ApN Det vara gjort senast den 25 augusti.


Sommarlovsaktiviteter

Anmälningarna till våra sommarläger och aktiviteter är i full gång, vi hoppas att ni föreningar också får många som är intresserade av er verksamhet. Mest populärt i år verkar vara matlagning, bakning och fiske ;-)

Glöm inte att hela sommarlovsprogrammet för våra barn och unga i Helsingborg finns på webben. Om ni arrangerar fler aktiviteter, skicka ett mejl till fritid@helsingborg.se så ser vi till att det kommer med på webben.


På gång i den öppna fritidsverksamheten

Förutom mycket arbete med sommarlovsanmälningar och planering för läger och aktiviteter så är det en del andra aktiviteter på gång inom Fritid Helsingborg.

Idrottsoasen

Det är mycket folk som besöker Idrottoasen i det relativt fina vädret. Många fyller beachplanen för att ladda inför handbollscupen på Fria Bad. Tyvärr har vår Paddelbana vandaliserats förra helgen.

Spellördag

Några lördagar framöver har vi spellördag, och nästa tillfälle är den 30 maj. Då kan man komma till Idrottens hus för att prova en mängd olika brädspel och Schack tillsammans med Föreningen Spela Mera och Schackalliansen.

Förändringar inom Fritid Helsingborgs administration

Håkan Zetterstrand avslutar sin tjänst som biträdande fritidschef med sista arbetsdag 29 maj. Håkan lämnar för nya arbetsuppgifter i Malmö stad och önskar lycka till med sitt nya uppdrag.

Ny administrativ chef kommer att rekryteras och under tiden övergår ansvaret för lokalbokning, föreningsstöd, ekonomi, reception samt utvecklingsavdelning till fritidschef Hans Egger.


Kontakt med Fritid Helsingborg

Fritid Helsingborg arbetar för att skapa ett rikt och varierat fritidsutbud för alla i Helsingborg. Det gör vi genom att erbjuda attraktiva fritidsgårdar och mötesplatser, öppna och tillgängliga idrottsanläggningar, spännande evenemang och upplevelser, och stöd till föreningslivet i staden.

Har du frågor om vårt gemensamma arbete får du gärna höra av dig till oss.

Fritidschef Hans Eggerhans.egger@helsingborg.se
042-10 73 87

Växeln Idrottens Hus
042-10 61 50

Föreningsbidrag
042-10 61 24
lennart.lindkuist@helsingborg.se

Lokalbokning
042-10 61 41
sven-ake.landgren@helsingborg.se
042-10 61 39
mats.persson@helsingborg.se

Chef Hallar och Anläggningar
Peter Wennberth peter.wennberth@helsingborg.se
042-10 61 20

Chef grönytor
Anders Hammarlund anders.hammarlund@helsingborg.se
042-10 61 73

Enhetschef Mötesplatser/Lovverksamhet Bo Hammarqvist bo.hammarqvist@helsingborg.se
042-10 35 50

Enhetschef öppen fritidsverksamhet
Monika Linderos monika.linderos@helsingborg.se
042-10 33 42

Strategisk utvecklare
Lars Olsson
lars.olsson@helsingborg.se
042-10 73 74

Projektledare
Jens Zetterstrand
jens.zetterstrand@helsingborg.se
0768-70 41 20

Fler kontakter hittar du på: www.helsingborg.se/fritid

Fritid Helsingborg arbetar för att skapa ett rikt och varierat fritidsutbud för alla i Helsingborg. Det gör vi genom att erbjuda attraktiva fritidsgårdar och mötesplatser, öppna och tillgängliga idrottsanläggningar, spännande evenemang och upplevelser, och stöd till föreningslivet i staden.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en del av Fritid Helsingborg eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.