Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nu ska vi fira försommarens alla högtider!

På söndag är det mors dag och sedan följer examensdagar, sommarbröllop, midsommarfirande och säkert en hel massa grillkvällar och andra festligheter! Som deltagare ska man hitta den där perfekta presenten och hur bra är det inte att han en liten värdinnegåva på lager när man ska iväg på den där spontana grillfesten! På bloggen har vi listat lite presenttips i olika prisklasser och ett av de bästa tipsen till mors dag är ju ett presentkort!

Inspiration från leverantörernas bloggar

Våra leverantörer Svarta Fåret och Järbo fyller hela tiden sina bloggar med en massa härlig inspiration! Här har jag samlat några blider från bloggarna med grejer som passar fint till presenter och dekorationer.

Järbo har fått en väldig fart på sin blogg! Där hittar du en hel massa inspiration i form av tips och beskrivningar. Klicka på bilderna för att komma till blogginläggen.

Svarta Fåret har just nu en "virk-along" på sin blogg där man stegvis får beskrivningarna till en midsommarkrans. Jag har valt ut ett par andra godbitar ur listan på bloggbeskrivningar från Svarta Fåret som kan passa bra till festligheterna. Klicka på respektive bild för att komma direkt till beskrivningen. 

Inte bara blågula band!

Rätt band till rätt tillfälle!

Vi har en hel massa olika band för alla tillfällen. Enfärgade satinband från 3 mm till 50 mm och en hel massa dekorband i olika kvalitéer. Till vänster ser du Nyblom Kolléns dekorations-band "Lycka till" i rosa och blått. Nedanför till vänster finns guld- och silverhjärtan (vi har flera andra guld- och silverfärgade band och snoddar). Sist men inte minst de nya fina äpplebanden i retrostil som bara väntar på att hitta sina nya hem.

Nytt garn från DMC

Nu har vi fått hem ett urval av färger i DMC-garnet Natura Just Cotton. Garnet finns i en mängd färger men vi börjar lite försiktigtmed ett urval ut den begränsade upplagan Yummy Colors.

Läs mer om garnet här.

PS. På onsdag kväll lämnar vi 15% introduktionsrabatt.

Bilder från klädvisningen

Här är några av bilderna från vår klädvisning på vårmarknaden. Här hittar du resten av bilderna!

Ha en riktigt fin försommaroch välkommen in till oss !

Tack för att du tog dig tid att läsa vårt nyhetsbrev! Gilla oss gärna på Facebook och hör gärna av dig med synpunkter på nålbrevet via e-post. Ha en härlig textilvår!

På gång...

Öppettider

Måndag-Fredag 9-18
Lördag 9-12

3 juni 9-20

6-8 juni stängt

Midsommarafton 9-12

Midsommardagen stängt

Shoppingkväll

Nu är det snart Shoppingkväll med stickkafé. Onsdagen den 3 juni har butikerna öppet till klockan 20 och från klockan 17 har vi lite extra aktiviteter.

Passa på att handla i ett par butiker innan du kommer in till oss. Får du din treje eller fjärde stämpel i kortet hos oss är du med i utlottningen av en påse goda knappkakor från Mäjens.

Vi lämnar 30% rabatt på tyg och 15% rabatt på utvalda garner under kvällen.

Stickkaféer

Stickkaféerna på Grästorps Museum har tagit sommarlov men på Café Nordstan täffas vi 16.30 måndag i jämna veckor även under juni. Är det fint väder finns det ju plats ute!

Världssticknings-dagen 13 juni

Tävla om ett paraply...

Just nu pågår en tävling på Grästorp Handels Facebooksida. Klicka på bilden här nedanför och svara på en fråga så kan du vinna ett paraply!

Nyinvigning på Södergatan

Imorgon (30 maj) är det lite extra festligt i Grästorp. Audio Video och Wilson bed inviger sina nya lokaler på Södergatan med Tivoli, ponnyridning och massor annat kul för barnen och fina erbjudanden för de vuxna!

Vi vill förstås också vara med och fira! Vi lämnar 10% rabatt på våra Grästorpsdukar, Grästorp mitt i och Nossanhandduken!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.