Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV MAJ/JUNI

När det doftar av syréner och ljuset väcker en på morgonen, ja då vet man att sommaren är nära. Maj månad har varit full av trevligheter, med nationella helgen i Malmö och Pridefestivalen i Lund, och snart är det dags att välkomna ett välförtjänt sommarlov. 


IFMSAs NATIONELLA HELG

Det blev ett underbart gäng som hängde på CRC i Malmö under nationella helgen. Det bjöds på lek, föreläsning av fantastiska Jesper Fundberg och krigskirurgen Åsa Molde, och sittning med spex (i vanlig ordning). Tack till alla som kom och bidrog till denna oförglömliga helg!


UPPDATERING AV KARLEKSAKUTEN.SE

Vi i nationella styrelsen håller nu på att arbeta med en ny version av hemsidan. För att göra denna så färggrann som möjligt vill vi ha era bilder! Mejla foton från uttryckningar, nationella helger och internträffar mm till publicrelations.ka@gmail.com. 


LUNDAPRIDE 2015

Den 23e gick prideparaden i Lund av stapeln, och självklart var Kärleksakuten Skåne med och representerade! Med heliumballonger och glitter på kinderna spatserade vi tillsammans med hundratals andra glada själar längs med Lunds gator. Vilket fest! 


UTBILDNINGSVECKAN 2-9 AUGUSTI

Nu har ansökan för utbildningsveckan stängt och programmet är spikat. Vi räknar ner dagarna tills det är dags!! 


KLÄDER

Det finns fortfarande ett gäng profilkläder på lager! T-tröjor, hoodies, mjukisbyxor, ballonger och kylskåpsmagneter, kan det bli bättre? Det är den lokala styrelsen som har i uppgift att beställa in kläder (kolla er KA-mejl) och sälja vidare till medlemmar. 

 

Med detta vill vi önska er en kärleksfull sommar, så hörs vi till hösten!Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.