Hur vi berör varandra är viktigt!

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 9 - 2015

Hej ##firstname#

Här i Malmö är det full vår och syrenerna har börjat blomma. Jag hoppas att du haft glädje av ögonövningen i förra nyhetsbrevet. Missade du senaste nyhesbrevet så gå in på hemsidan och i höger kolumnen hittar du en länk för gamla nyhetsbrev.

De två senaste veckornas ögonlektioner har varit mycket uppskattade av deltagarna och jag har själv märkt att mina ögon känts mera avslappnade. Har inte heller behövt använda mina läsglasögon så mycket. (En av fördelarna med att vara feldenkraispedagog är att du mår bättre efter jobbet)

....................................................................

Get in touch

Är titlen på en workshop som jag håller 30-31 maj i Lublin, Polen. Om du inte har möjlighet att åka till Polen så kommer de kommande två onsdagarnas lektioner (som för övrigt är terminens sista) att kretsa kring samma tema.

Temat är beröring och hur vi tar i oss själva, andra människor och i olika saker. Beröring är en del av vårt liv och kvaliten på hur vi tar kontakt och berör varandra tror jag är avgöra för vårt liv och kvaliten på våra liv. Känseln är kanske vårt viktigaste sinne och det finns otaliga exempel på hur barn som inte fått uppleva beröring (eller endast obehaglig beröring) i sin barndom inte utvecklats i den riktning som är möjlig och önskvärd.

Här är ett kort smakprov, en kort övning ( ca 11 minuter ): Känsliga händer.  Mycket nöje.

Att ha känsliga och sensibla händer är viktigt för alla men kanske framförallt om du i ditt dagliga arbete arbetar med andra människor, men naturligtvis är det viktigt i alla våra relationer med varandra.

Vi kan öva upp vår känsel och hur vi berör oss själva och andra och det är dessutom väldigt givande och intressant.

Kommande två onsdagar 16:30 - 18:45 i Malmö. Begränsat med plats så anmäl dig snarast. Eller 30-31 maj i Polen

Tills nästa gång ha en skön vår.

.....................................................................

Missa inte kommande onsdagars lektioner om hur jag kan förbättra mitt sätt att beröra mig själv och andra samt förbättra mitt liv!

Dela gärna med dig av detta nyhetsbrev om du vet någon som kan ha glädje av det. Då gör du både dem och mig en tjänst.

Det var allt för denna gång. Må bra.
Följ oss gärna på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.