Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

TÄBY OPEN TACKAR ALLA FÖR I ÅR

Tack till dig och ditt lag, alla era supportrar och era motståndare för att ni kom och gjorde årets Täby Open till den bästa turneringen någonsin!

Vi har spelat sammanlagt 234 matcher och nästan alla spelare är nu registrarade i systemet, totalt 1.682 spelare. Ni gjorde 1.143 mål och antalet utvisningar slutade på 214 stycken. 

Tack vare våra utmärkta domare har vi lyckats hålla bra stämning på alla matcher, även när det gällt extra mycket. 

Tack även till alla våra samarbetspartners, Nordic Floorball, Grindtorpskyrkan, Scandic Täby och Traveller Buss, för ert bidrag.

Sist men inte minst vill vi tacka alla våra underbara ledare och föräldrar samt spelare i Herr- respektive Damlaget för era insatser som CREW. Utan ert arbete hade det inte fungerat.

Vi kommer att skicka ut en enkät till ditt lags kontaktperson senare i veckan som ni gärna får svara på.

Tack och välkommen åter den 5-8 maj 2016!


KLASSER 5-8 MAJ 2016

Vi planerar att spela de här klasserna nästa år:

Flickor: F01, F02, F03, F04, F05 & F06

Pojkar: P00, P01, P02, P03 Svår, P03 Lätt, P04, P05 & P06

Vi förhoppning är att fortsätta spela matcherna i de hallar som vi spelade i under 2015 med ett tillskott, vår nya hall i Grindtorp.


BOKA TIDIGT OCH SPARA PENGAR TILL LAGET

Inbjudan och möjlighet till anmälan kommer att släppas efter sommaren och ju tidigare ni anmäler er, desto lägre anmälningsavgift behöver ni betala. 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.