Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Glad påsk!

Hoppas ni har en fin vår än så länge och äter mycket chokladägg i dagarna. Kärleksakuten går i alla fall på högvarv med planering av nationella helgen i maj, utbildningsveckan i sommar, och inte minst alla utbildningsdagar och helger som ägt rum runt om i landet! 

På utbildningshelgen i Umeå fick de t.ex. leka leken "Gissa Heterot" och lyssna på en hel låt om Mycoplasma!

Uppsala och Stockholm anordnade en gemensam utbildningsdag för sina medlemmar. "Vi välkommnar idag 12 nya utryckare och är övertygade att ni kommer göra ett fantastiskt jobb!"


NH I SKÅNE

IFMSAs nationella helg 8-10 maj kommer äga rum på CRC i centrala Malmö. Det kommer bli strålande. Men vad ska vi hitta på?

  • Föreläsning om maskulinitet med Jesper Fundberg
  • Workshop om mödradödlighet med Alice och Chantal som var på GA i Turkiet
  • Workshop: uppdatering av Kärlekspärmen
  • Sittning och utgång i Malmö

...och massa massa mer! Ses vi där?!


UTBILDNINGSVECKAN 2-9 AUGUSTI

Ta chansen att delta i sommarens roligaste vecka med Kärleksakuten, helt gratis! Förutom grymma föreläsningar blir det bad, sport, fest och mys. Inga förkunskaper krävs! Ansök senast sista maj till utbildningsvecka.ka@gmail.com

Föreläsare: 

Olle Waller / Hanna-Karin Grensman /

Machofabriken / Sandra Dahlén /

Daniel Foxhage / Josefin Grände


NECSE i ESTLAND

NECSE står för Northern European Cooperation for Sex Education och är en 4-5 dagars konferens där medlemmar i sexualupplysningsorganisationer och -projekt i norra Europa träffas och delar med sig av metoder, idéer och erfarenheter. I skrivande stund sitter ett gäng Kärleksakutare på planet ner till Estland för att representera Sverige!

 

BäSTIs-PRISET!

Vet du någon medlem som engagerat sig lite extra under våren eller gjort något särskilt bra? Nominera då personen med en kort motivering till publicrelations.ka@gmail.com.

KLÄDER

Det finns fortfarande ett gäng profilkläder på lager! T-tröjor, hoodies, mjukisbyxor, ballonger och kylskåpsmagneter, kan det bli bättre? Det är den lokala styrelsen som har i uppgift att beställa in kläder (kolla er KA-mejl) så passa på innan det tar slut!

INSTAGRAM

Följ oss på instagram och häng med på allt kul som händer! Vi vill också uppmana alla medlemmar att hashtagga sin KA-bilder med #karleksakuten så att vi kan följa varandras verksamheter runt om i landet och sprida en massa <3 <3 <3!Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.