Gillar du att springa men känner att du vill komplettera löpträningen med något mer?

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Bootcamp – utomhusträning för alla

Gillar du att springa men känner att du vill komplettera löpträningen med något mer? Då är Bootcamp något för dig!

Utomhusträning i grupp där du utvecklar din muskelstyrka, kondition och uthållighet.

Bootcamp innebär funktionella, utmanande träningsmoment där såväl den fysiska som den mentala uthålligheten kommer att sättas på prov.

Våra främsta redskap är kroppen och naturens resurser (stigar, backar, trädstammar, stenblock, utomhusgym etc.)

Alla kan delta utifrån sina förutsättningar. Oavsett om du söker viktnedgång, vill hålla dig i form, bli starkare eller bara underhålla kroppen med grymt bra träning.

Vi kommer till dig och din arbetsplats, kanske på lunchen eller direkt i anslutning till arbetsdagen.

Låter det intressant? Välkommen att kontakta birgitta@ugglapraktiken.se för mer information.

Vi lottar ut 5 presentkort på 25 minuters massage på vår mottagning på Magnus Ladulåsgatan i Stockholm bland er som kontaktar oss.

Vi erbjuder ännu så länge bootcamp endast i Stockholmsområdet.

Vi ordnar det mesta inom rörelse och träning. Hör av dig för mer information!

Utomhusträning för dig

Så här säger Microsoft om Ugglapraktikens Bootcamp:

Från Malin, deltagare:”Bootcamp är ett kul och effektivt sätt att träna baserat på funktionella övningar med lekfulla inslag. Ett toppenbra sätt att träna med kollegorna, både skratten och svettdropparna är många!”

Från Christine, HR, inköpare av tjänsten och deltagare:”Att anordna Bootcamp på företaget var ett lyckokast. Här får anställda från olika avdelningar på företaget möjlighet att träffa varandra under andra former än i olika mötesrum. Att de dessutom svettas tillsammans och får otroligt bra träning är verkligen en bonus.”


I vårt förra nyhetsbrev lottade vi ut 2 yogapass till de företag som kontaktade oss och var intresserade av vår kontorsyoga. Vi säger GRATTIS till vinnarna:

Astma- och Allergiförbundet
Stockholmsmässan AB


Månadens hälsotips!

Vet du var du har dina coremuskler?  Det är musklerna som bildar ett starkt bälte kring bålen och som både stabiliserar kroppen och skyddar från skador.

Vill du veta ett superenkelt vardagstips hur du tränar dem? Stå på ett ben när du borstar tänderna! Enkelt eller hur? Men du, glöm inte att byta ben ibland!


Ugglapraktiken AB firade under 2014, 25-årsjubileum som friskvårdsföretag. Vi hjälper företag och privatpersoner över hela Sverige till en bättre hälsa. Under åren har vi följt det ökade behovet av en helhetssyn på massage, friskvård och arbetsmiljö och detta är idag vårt självklara fokus. Med lyhördhet, kunskap och "det lilla extra" hjälper vi ditt företag att bli en friskare arbetsplats!


Ugglapraktiken 25 år

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här
.

Ugglapraktiken Stockholm,
Magnus Ladulåsgatan 61, 118 27 Stockholm, Telefon: 08 - 642 51 62

Ugglapraktiken Göteborg,
Örnehufudsgatan 3, 412 59 Göteborg, Telefon: 031 - 767 35 90