Fyll påskägget med friskvård och härliga produkter från Klinta.

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Hej kära praktikkunder

Visst är det härligt att våren äntligen knackar på dörren! Här på praktiken har vi vårpyntat med påskliljor, påskägg och annat fint!

När ni kommer hit, varför inte passa på att fylla påskägget med ett presentkort. Kanske till någon som nyligen börjat löpsäsongen och fått lite ömma leder? Vi har ju nu numera idrottsmassage som en specifik behandling.


Kvalitétsprodukter från Klinta

Varför inte komplettera med någon av vår fina Klintaprodukter i påskägget? Vi har ett stort sortiment av deras härliga massageljus, krämer och doftpinnar. Vi kan lova dig att gåvomottagaren blir glad! Läs mer här:

Vi har även många kvalitétsprodukter från Sasco och Simplus på vår mottagning. Under mars och april har vi 50% rabatt på dessa så länge lagret räcker. Läs mer här:


Fler tider hos Unn

Vi är mycket glada att meddela att Unn Bronner i april kommer att utöka sina tider här på praktiken till att vara här varje onsdag.

Förutom klassisk massage, kan du även boka lymfmassage och  idrottsmassage hos Unn

Behandling bokar du här:


Bästa hälsningar, Vännerna på Ugglapraktiken


Ugglapraktiken AB firade under 2014, 25-årsjubileum som friskvårdsföretag. Vi hjälper företag och privatpersoner över hela Sverige till en bättre hälsa. Under åren har vi följt det ökade behovet av en helhetssyn på massage, friskvård och arbetsmiljö och detta är idag vårt självklara fokus. Med lyhördhet, kunskap och "det lilla extra" hjälper vi ditt företag att bli en friskare arbetsplats!

Ugglapraktiken 25 år

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här
.

Ugglapraktiken Stockholm,
Magnus Ladulåsgatan 61, 118 27 Stockholm, Telefon: 08 - 642 51 62

Ugglapraktiken Göteborg,
Örnehufudsgatan 3, 412 59 Göteborg, Telefon: 031 - 767 35 90