Vi lottar ut två kontorsyogapass bland er som kontaktar oss.

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Kontorsyoga - yoga för alla

Vi på Ugglapraktiken vill nå så många som möjligt på en arbetsplats och det gör vi genom vår enkla kontorsyoga!

Du behöver inte byta om utan sitter på en kontorsstol och följer ledarens lugna instruktioner. Efter 30 minuter har du kommit ned i varv och ökat rörligheten i stora delar av kroppen. En behaglig återhämtning med tusenåriga anor, som får dig att må bra länge.

Låter det intressant? Välkommen att kontakta Birgitta@ugglapraktiken.se för mer information. Du kan boka ett enstaka tillfälle eller en serie. Vi lottar ut två kontorsyogapass bland er som kontaktar oss.

Läs om vår kontorsyoga

Kontorsyoga för dig
Nackrullning

Nedan en röst från Tieto som haft Ugglapraktikens kontorsyoga under det senaste året.

”Fredagsyoga – lyx på jobbet!
Glad att jag upptäckte kontorsyogan på Tieto. Den har gett mig ett andningshål i stressig vardag. Att få möjligheten att ta en skön paus mitt på dagen innan helgen och ”duscha själen” är lyx på jobbet. Det är enkelt, bara sätta sig på stolen, behöver inte ens byta om, bara att inta sin position. Birgitta får oss snabbt att gå ned i varv. Yogapasset är också lagom långt, 30 minuter. Snart dags att njuta igen och hämta ny kraft och energi! Bra för alla på kontoret.”


Hälsotips!

Hur startar du din dag när väckarklockan ringer (eller vad som nu väcker dig?

Drar du täcker över huvudet och låtsas som det inte har hänt eller studsar du raskt upp ur sängen nyfiken på den nya dagen?

Ett bra ”God morgon-tips” är att göra som katterna. Ligg kvar en stund i sängen och STRÄCK på dig. Sträck, vrid och töj. Sträck ena sidan, sträck andra sidan, sträck hela kroppen. Böj det ena benet och vrid det över det andra så att knät kommer ner mot madrassen samtidigt som överkroppen vrids åt andra hållet (kallas kattsträckning). Grimasera alla muskler i hela ansiktet. Spänn och slappna av.

En skön start på dagen helt enkelt!


Ugglapraktiken AB firade under 2014, 25-årsjubileum som friskvårdsföretag. Vi hjälper företag och privatpersoner över hela Sverige till en bättre hälsa. Under åren har vi följt det ökade behovet av en helhetssyn på massage, friskvård och arbetsmiljö och detta är idag vårt självklara fokus. Med lyhördhet, kunskap och "det lilla extra" hjälper vi ditt företag att bli en friskare arbetsplats!


Ugglapraktiken 25 år

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här
.

Ugglapraktiken Stockholm,
Magnus Ladulåsgatan 61, 118 27 Stockholm, Telefon: 08 - 642 51 62

Ugglapraktiken Göteborg,
Örnehufudsgatan 3, 412 59 Göteborg, Telefon: 031 - 767 35 90