Hur kan jag leva längre?

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 5 - 2015

Hej ##firstname##

Det har varit tyst härifrån ett tag beroende på att jag mindre än två veckor efter hemkomsten från Vietnam drabbadas av en besvärlig influensa. Är inte helt återställd men allt börja återgå till det normala. Tyvärr har detta inneburit att jag tvingats banta ner lite på vårens program. Det blir tyvärr inga helgkurser i Malmö eller övriga Sverige i vår. Däremot kommer jag att hålla en kurs i vackra Lublin 30 - 31 Maj (södra Polen). Du hittar info här.

Ett långt liv

Vi vill väl alla leva ett bra liv och om möjligt bli gamla. Jag är personligen övertygad om att Feldenkrais är ett utmärkt redskap för att lyckats med det. För en tid sedan skrev jag lite om detta på min blogg. Om du missade detta så hittar du inlägget här>>

Enligt en forskningsrapport som jag hänvisade till på bloggen så är en faktor i detta min förmåga att komma ner och upp från golvet.

Detta är något som vi kommer att utforska de kommande 3 onsdagarna i kursen "Upp och ner". Kanske något för dig? Anmäl dig redan idag genom att svara på detta mail.

Fötter är en huvudsak

Nästa vecka startar också kursen "Bättre fötter"

Det går bra att vara med på båda kurserna. Om du inte har möjlighet att ta dig till Malmö de kommande onsdagarna så kommer jag att spela in lektionerna och du kan beställa en CD med inspelningarna. Liveinspelning i Mp3 format. Hör av dig om du är intresserad.

Dela gärna med dig av detta nyhetsbrev om du vet någon som kan ha glädje av det. Då gör du både dem och mig en tjänst.

Det var allt för denna gång. Må bra.
Följ oss gärna på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.