Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Beställ vår Påskmeny!

I år erbjuder vi en fantastisk påskmeny som du förbeställer senast 31 mars, och hämtar på Flädie Mat & Vingård antingen skärtorsdagen eller långfredagen kl. 13-15. Maten är kylvara och håller sig i 48 timmar! Välkommen med din beställning på tel. 046-320 338 eller info@fladiematvingard.se!

  • Alrökt lax med tryffel, äggcrème, picklad rödlök och kvaringbulle.
  • Vitlök- och rosmarinbakad lammrostbiff med potatisterrin, ramslöksaioli, spetskål och rostade rotfrukter samt portvinssky.
  • Passionsfruktcheesecake med mörk chokladterrin och syltade havtorn.

295:-

Konferenser i fantastisk vingårdsmiljö!

Boka en härlig konferens i något av våra konferensrum. Låt oss skämma bort er under vistelsen här med nybakade scones och hembakat bröd till frukost, goda charkuterier, lagrade ostar och rykande hett kaffe från presskannor. Den goda lunchen består av åtta läckert komponerade smårätter, och avslutas med en liten ostbricka. Nygjorda smoothies och hembakat serveras under eftermiddagen.

Har vi riktig tur får vi även möjlighet att servera er en god middag. Väljer ni att äta en trerätters middag erbjuds till denna läckra vinpaket, med viner från vår egen gård.

Passa gärna på att under er vistelse här boka in en guidning av vår vingård och vinproduktion. Vill ni förlänga upplevelsen av vår vinvärld, boka gärna en av våra vinskolor, en eller två timmar, där vi fördjupar oss i vår filosofi.

Flädie Mat & Vingård får en ny VD

Flädie Mat- och Vingård har rekryterat Camilla Olsson som ny VD för bolaget. Camilla har de senaste fyra åren drivit det egna bolaget Service Identity och verkat som rådgivare till företag inom hotell- och besöksnäringen. Tidigare har Camilla bland annat varit ansvarig för Malmö Aviations verksamhet på Malmö Airport och arbetat som operativt ansvarig för Grand Hotel i Lund och som hotellchef på Clarion Collection Hotel Temperance i Malmö.

”Camilla ska hjälpa oss att ytterligare vässa vårt erbjudande. Vi har väldigt höga ambitioner för Flädie Mat- och Vingård och Camillas erfarenhet från flera förstklassiga verksamheter blir en inspirationskälla för oss”, säger Martin Rosvall Hansson, ägare till Flädie Mat- och Vingård.

”Flädie Mat- och Vingård är en fantastisk anläggning som har gott rykte både bland gäster och i branschen. Det är en unik produkt med otroligt duktiga medarbetare och det ska bli fantastiskt roligt och spännande att få vara med på den här resan”, säger Camilla Olsson.

Catering för event & konferens

Vi servar er med allt från mat och service till teknisk utrustning. Vi erbjuder helhetslösningar med kockar, serveringspersonal, glas, porslin, linne, bord, stolar och tält i olika storlekar och utformningar. Våra uppdrag ändras ständigt och vi med dem - varje uppdrag är unikt och planeras därefter.

Vi hade den stora glädjen att laga mat till Subarus inbjudna gäster vid invigningen av deras nya huvudkontor för Norden.

Bilderna från evenemanget är vänligt utlånade av Dreambag och tagna av fotograf Peter Brinch.

Catering för fest & bröllop

Vi erbjuder catering för den lilla middagen såväl som för den stora. Vår cateringverksamhet sträcker sig över hela Skåne. Vår målsättning är att alltid laga mat på plats. Därför bygger vi upp mobila kök utifrån uppdragets storlek och karaktär.

Vi erbjuder helhetslösningar med kockar, serveringspersonal, glas, porslin, linne, bord, stolar och tält i olika storlekar och utformningar, för att skapa er unika miljö. Glöm inte catering inför vårens studentfirande!

Äntligen!

Nu är vi snart klara med vinterbeskärningen och våren börjar komma till Flädie.

Väl mött!

Martin Rosvall Hansson


 

Flädie Mat & Vingård, Flädie Mejeriväg 19, 237 91 Bjärred.

Tel. 046-320 338. www.fladiematvingard.se  info@fladiematvingard.se

Följ oss på Facebook!

 

 

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du anmält dig på vår hemsida.
För att avsluta din prenumeration, klicka här.