Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej alla fina medlemmar!

Sköna vår! Visst känns det befriande när vintern börja släppa sitt kalla grepp och gör plats för ljusare tider. Hoppas att ni har haft en härlig terminsstart och att ni har mycket roligt på gång runt om i landet. I Kärleksakuten har det varit full rulle senaste tiden och vi ser fram emot en lika händelserik vår!


NATIONELLA STYRELSEN

Efter en fullspäckad och lärorik överlämningshelg i Lund är den nya styrelsen nu redo att ta Kärleksakuten till nya höjder! Möt gänget som kommer ta plats i era hjärtan (och ert facebook-feed) under 2015 - vare sig ni vill det eller ej. 

Fr vä Agnez, Olivia, Fritiof, Moa och Cecilia.

ORDFÖRANDE Fritiof Ingelhammar

Jag är en ananasälskande kille uppvuxen i Göteborg men som nu har mitt pick och pack i Skåne. Mitt favoritdjur är okapi som lever djupt inne i de kongolesiska skogarna. Dolda talanger och meriter jag har är till exempel att jag kan ca 65 decimaler på pi, har lärt mig alla världens huvudstäder samt att jag vann Mr. Gay Sweden 2012. 

VICE ORDFÖRANDE Olivia Landén 

Jag heter Olivia och är nya vice ordförande! Jag har en nästan ohälsosam passion för bläckfiskar och min dolda talang (utöver alla mina uppenbara talanger) är att skriva allt från julrim till halvfärdiga böcker. I år kommer jag anordna utbildningsveckan i Hjälmargården - om du inte har åkt innan, anmäl dig omedelbums!  

KASSÖR Moa Molin

Hej! Jag heter Moa, jag är en vetgirig sjuksköterskestudent som vill bli barnmorska. Jag bor i Sveriges nedre regioner, närmare bestämt i Malmö. Som kassör i Kärleksakuten ansvarar jag för vår ekonomi och ser till att vi gör så mycket vettiga saker som möjligt för våra klöver. Mitt favoritdjur är nog sengångare eller orangutang och jag är mästare i både sten, sax, påse och på att dansa fuldans på krogen. Ps. Jag hoppas vi ses på NH i Skåne i maj!

MATERIALARE Agnez Jönsson

Agnez Jönsson heter jag "and I'm the material girl". Håller på att traggla mig igenom läkarutbildning i Örebro och är på fritiden förtjust i att fly från frustrerande patologi-böcker till frustande hästa-pållar. Eftersom hästar är lite av vardag för mig så blir jag lite extra uppspelt av att vistas i närvaron av en exotisk sjöhäst. Glada, gosiga-gnägg till er alla KA:re!

PR-ANSVARIG Cecilia Lindnér

Jag är årets PR-ansvarig och sitter även som internsamordnare i Skåne. Min relation till KA är relativt ny och jag är liksom fortfarande i det tidiga stadiet av romansen där allt känns pirrigt och spännande. I övrigt gillar jag salta hav, höga berg, brittpop och pasteller. Och min uppfattning är man alltid ska vara en enhörning om man har chansen!


ÅRSMÖTET I UPPSALA

...blev en lyckad historia. Inte nog med att det tillsattes en fulltalig styrelse, det fattades även många bra beslut för att göra oss till en ännu bättre förening.

Lördagskvällen bjöd på sittning, spex och fantastiska utstyrslar i tema FÄRG. Till högen ser ni ett gäng söta skånska kärleksakutare i lila. 


NATIONELL HELG I SKÅNE

Förberedelserna för den nationella helgen i Skåne har nu satt igång! Datumet ni ska lägga på minnet är 8-10 maj. Ansedda föreläsare är redan bokade och det ryktas om att det kan bli bästa NH hittills…

PROFILKLÄDER

Nu finns det ett stort lager kläder med Kärleksakutens logga inne för beställning! Sortimentet består av t-shirts, hoodies, mjukisbyxor, och kylskåpsmagneter. Kontakta din lokala styrelse för att göra en beställning. 

 


IFMSAs GENERAL ASSEMBLY TURKIET

..pågår just nu! Här kommer en hälsning från våra svenska delegater Alice Claeson och Chantal Marchin:

"Vi har fantastiskt roligt, lär oss nya saker och har en unik möjlighet att påverka den globala hälsopolitiken.

Vi träffar IFMSA-medlemmar från hela världen som arbetar med sexuell hälsa och sexualupplysning i sina respektive hemländer och utbyter idéer, delar med oss av erfarenheter och försöker hitta sätt att göra vårt arbete ännu bättre!

Nästa General Assembly kommer att hållas i augusti och Kärleksakuten kommer att sponsra delegater även på det mötet - håll utkik!"


UTBILDNINGSVECKAN 2-9 AUGUSTI

Nu har vi äntligen satt datumet för årets utbildningsvecka som kommer gå av stapeln på Hjälmargården v 32. Så se till att be om ledigt från sommarjobbet och ta chansen att vara med om er livs roligaste vecka (true story)! 

Anmäl dig här (öppet för alla medlemmar!)


@KARLEKSAKUTEN

Följ oss på instagram och häng med på allt kul som händer! Vi vill också uppmana alla medlemmar att hashtagga sin KA-bilder med #karleksakuten så att vi kan följa varandras verksamheter runt om i landet och sprida en massa <3 <3 <3!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.