Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


GDL tar pulsen på nya ägarna

Kent Arentoft och Peter Korsholm

Peter och Kent gläds åt att de har blivit mycket positivt mottagna på de platser inom bolaget som de hittills har hunnit med att besöka. -”Det framgår tydligt att medarbetarna gläds åt att man nu har fått ägare med ett långsiktigt perspektiv”, säger de. -”Vi har ännu inte varit runt i hela bolaget, men på de platser vi har besökt så har vi fått intrycket av ett starkt team med en klar och tydlig affärsmässighet”.

Läs mer här! 


Gyproc väljer GDL

Gipsskivtillverkaren Gyproc väljer GDL Transport för transporter av gipsskivor och stålreglar från bolagets produktionsanläggning i Bålsta utanför Stockholm till södra Sverige och delar av Mellansverige

Läs mer här!


Nya fordon i Kobia-uppdraget

GDL Transport har nu haft Kobia som kund i fem månader. I uppstartsskedet upplevde vi en del problem och ett par månader in i uppdraget ställde vi därför om produktionen och inledde samarbete med Magnus Andersson Transport.

Läs mer här!


Kontor i Malmö

GDL öppnar nytt kontor i Malmö. Kantyxegatan 25 E den 1:a April.


GDL och Skånemejerier

GDL har sedan många år tillbaka utfört distribution åt Skånemejerier på Österlen.Detta avtal är nu förlängt samtidigt som vi även kommer att utföra distributionen i Nordvästra Skåne och södra Halland.

Läs mer här!


Ny affär för GDL

Kanonaden har tagit ett stort vindkraftverksprojekt strax norr om Kalmar och GDL Transport har fått förtroendet att leverera transporttjänsterna.

Läs mer här!


GDL NEWS utkommer fyra gånger om året: 
Mars, Juni, September och i December.

Ansvarig utgivare: peter@korsholm.at och kent@katagroup.dk

Se fullständig utgivningsplan på www.gdl.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.