Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Vårens nyheter börjar landa!

Ute börjar man känna av våren lite och Honborgasjön har rekordtidigt fått besök av årets första trana. Här inne i butiken blir det också vår... Mängder med tyger från Boel & Jan har landat i vår tyghylla och Ekelundshyllan är påfylld med massor av vårliga handdukar, löpare och den nya diskduken i halvlinne i karamelliga fina färger!

Nyheter från Ekelunds

Ekelunds har kommit med en vårkollektion som man blir riktigt glad av! Present-förpackningar med en löpare och en matchande liten duk är en av nyheterna som finns i flera olika färg-ställningar och motiv. En annan nyhet från Ekelunds är disktrasor i halvlinne. Linet har ju en helt unik uppsugnings-förmåga och torkar snabbt! Nämnas bör också en serie ursöta handdukar med muminmotiv.

Ta gärna en titt på Ekelunds hemsida och hitta dina egna favoriter. Har vi dem inte i lager beställer vi snabbt och lätt hem dem!

Nytt på garnsidan

Även om solen solen skiner kan mössa och tröja fortfarande komma väl till pass. Mina topp-modeller kom förbi och provade nystickade plagg i Tweed för någon vecka sedan...

Men nu längtar vi ju efter våren och garnavdelningen fylls på med lite sommrigare garner!  

Vigga är ett blandgarn i bomull och viskos från Permin som vi just har stickat upp en mjuk sval härlig topp i. Bilder kommer på bloggen så smångingom. Vi har tagit hem det i några riktigt karamelliga vårfärger till att börja med! Som jag skrev tidigare så är lin ett material med fina egenskaper. Lina från Järbo är lin och bomull blandat och som vanligt finns det en mängd fina gratisbeskrivningar på Järbos hemsida. För dig som vill ha något riktigt mjukt finns Svarta Fårets nya Super Soft, ett tjockt, fluffigt polyestergarn i mjuka pasteller. På Svarta Fårets hemsida hittar ni bilder från häftet med beskrivnigar.

Alla dessa ljuvliga tyger!

Nu har vi fått mängder av nya tyger från Boel & Jan! Det finns en hel massa att välja på trots att inte allt har kommit ännu... Här kommer ett axplock:

Passa på att köpa tyg i kväll

Ikväll mellan klockan 17 och 20 lämnar vi 30% rabatt på alla tyger (gäller även nyinkommet)! Dessutom har vi halva priset och halva REA-priset på utvalda garner!

Tänk på att handla i flera butiker ikväll mellan 17 och 18 så du kan vara med och vinna presentkort. Om du får din tredje stämpel hos oss är du med i vår egen utlottning! 

Välkommen till oss på Nilssons !

Tack för att du tog dig tid att läsa vårt nyhetsbrev! Gilla oss gärna på Facebook och hör gärna av dig med synpunkter på nålbrevet via e-post. Ha en härlig textilvår!

På gång...

Öppettider

Måndag-Fredag 9-18
Lördag 9-12

4 mars 9-20
1 april 9-20

Handarbetskafé

Ikväll, den 4 mars har vi handarbetskafé klockan 17-20. Vi bjuder på kaffe och kaka! Elin på Mäjens glass och Maräng hittar på en ny smak på knappkakorna trots att de har semesterstängt... Har du inte möjlighet att komma så finns det självklart knappkakor till försäljning i butiken även i fortsättningen!

Övriga stickkaféer

Stickkaféerna på Grästorps Museum hålls torsdagar i ojämna veckor 18.30 (12/3, 26/3 osv). Fika kostar 25 kr.

På Café Nordstan täffas vi 16.30 måndag i jämna veckor under våren (2/3, 16/3, 30/3 osv). Där beställer du själv vad du vill äta och dricka. 

Påsklovspyssel 31 mars

Eftersom sportlovs-pysslet var så poppulärt kommer här en uppföljare i form av påsklovspyssel (och då blir det inte nödvändigt-vis påskpyssel). 31 mars kl 9.30-12 kör vi. Det kostar 100 kr per barn för material och fika och 25 kronor för medföljande vuxens fika. Anmälan senast 30 mars.

Logårdsstickning

Vi letar fortfarande lämpligt datum för nästa Logårdsstickning. Så fort datum är spikat kommer mer information!

Vi gratulerar vinnarna i bonusdragningen som blev Gunilla Larsson, Inga Holmén och Julia Lydahl. Nästa dragning blir i augusti.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.