Kickstarta löpträningen med en inspirerande föreläsning. Ta chansen att lyssna till vår PT och löptränare som delar med sig av sina bästa tips inför vårens löparsäsong!

Problem att se nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

Upptäck löparglädjen och bli inspirerad!

Kickstarta löpträningen med en inspirerande föreläsning. Ta chansen att lyssna till vår PT och löptränare som delar med sig av sina bästa tips inför vårens löparsäsong!

Föreläsningen handlar om hur du hittar glädjen med löpningen, hur du tränar effektivt och hur du utvecklar din löpning mot dina specifika mål samt hur du lyckas undvika skador. Vår löpcoach berättar personligt om sitt förhållande till löpningen och vad som får oss att känna glädje när vi springer.

Läs mer om föreläsningen här


Trimma löparformen med våra kurser

Hur står det till med löparformen? Vi hjälper dig att lägga in en högre växel inför vårens löpsäsong. Vare sig du just har börjat springa dina första kilometrar eller är inbiten löpare så har du glädje av vår kurs i löpträning.

Läs mer om våra löpträningskurser här


Ugglapraktiken AB firade under 2014, 25-årsjubileum som friskvårdsföretag. Vi hjälper företag och privatpersoner över hela Sverige till en bättre hälsa. Under åren har vi följt det ökade behovet av en helhetssyn på massage, friskvård och arbetsmiljö och detta är idag vårt självklara fokus. Med lyhördhet, kunskap och "det lilla extra" hjälper vi ditt företag att bli en friskare arbetsplats!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här
.

Ugglapraktiken Stockholm,
Magnus Ladulåsgatan 61, 118 27 Stockholm, Telefon: 08 - 642 51 62

Ugglapraktiken Göteborg,
Örnehufudsgatan 3, 412 59 Göteborg, Telefon: 031 - 767 35 90