Främja en kultur för ledarskap. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev med många lärtillfällen under våren!

Detta nyhetsbrev ägnar jag helt åt en spännande vår som innehåller många tillfällen för dig att stärka och växa i ditt ledarskap. Du kommer att få möjlighet att fylla på med ny energi och att utveckla ett (änmer) kraftfullt och äkta ledarskap i olika workshop och program. Sist i nyhetsbrevet hittar du en gratis entrébiljett till mässan HR Summit i Göteborg 4-5 mars. Jag hoppas du har möjlighet att komma - där är det också många spännande seminarier och du hittar mig i monter B08:30 :-)

Först kommer en workshopserie med Birgitt Williams, grundaren till Genuine Contact Program som är basen i mitt förhållningssätt och i mitt arbete. Birgitt som är en internationellt erkänd ledarskapskonsult, aktuell med boken "Främja en kultur för ledarskap" inbjuder till tre olika möjligheter att utveckla dig som ledare. Välj ett eller fler tillfällen för att maximera nyttan för dig i ditt ledarskap i din vardag.

Den andra nyheten är ett helt nytt program - Medvetet och Autentiskt ledarskap. Ett exklusivt ledarutvecklingsprogram där vi vänder oss till dig som redan är en ledare som skapar resultat men du känner att det finns något mer... Det är något som saknas och som skulle frigöra den potential som finns inom dig och i dina medarbetare. Genom att utveckla ditt medvetna och autentiska ledarskap kan du komma närmare till ”the best leader you can be.

Givetvis kan du kombinera de olika programmen som det passar dig.

Främja en kultur för ledarskap

Det behövs ett nytt ledarskapsparadigm - Att leda så att andra kan leda. Vi behöver slå hål på gamla myter som te x:

- att ledarskap är svårt

- att bara vissa kan vara ledare

- att bara chefer kan ta ledarskap

- att ledarskap är en speciell förmåga som inte alla har

Du kan välja mellan tre olika workshop och åtta unika tillfällen för att utveckla din egen ledarskapskompetens:

1. Värden för att främja en kultur för ledarskap.

En tre timmars workshop där vi ser på hur ledare och chefers egen värdegrund påverkar organisationen, i vilken utrsträckning potentialen används och utvecklar förmåga och mod att anta det nya ledarskapsparadigmet.

Datum: 7 april i Oslo, 13 april i Göteborg, 15 april i Malmö och 16 april i Stockholm

2. Främja en kultur för ledarskap

En heldag som ger ökad förmåga, kunskap och verktyg som är avgörande för att skapa och främja en kultur för ledarskap. Att få ledarskapet att gro i andra, stödja andras ledarskap och personligt ansvar, mod att tänka annorlunda och att använda allas potential. Att vara en ledare värd att följa som möjliggör så att fler kan leda!

Datum: 8 april i Oslo, 14 april i Göteborg och 17 april i Stockholm 

3. Extraordinärt ledarskap

En tre dagars workshop för ledare som vill leda in i  framtiden. "Alla" verkar vara överens om att vi behöver ett nytt ledarskap. Ett extraordinärt ledarskap handlar inte om att bli en "superledare" som kan och fixar allt. Tvärt om! Det handlar om att din roll som ledare är att bygga kapacitet i dina medarbetare och din organisation så att ni kan växa och trivas i den värld vi har som ständigt förändras. Det handlar om att stödja medarbetarskap, att omfamna kaos som en grund för möjlighet till lösningar. Vi pratar om att ge näring till en kultur för ledarskap. 

Datum: 20--22 april på Ersta konferens i Stockholm.

Vill du veta mer kontakta mig på eva@epshumaninvest.se. Du kan också läsa mer på www.facebook.com/gcskandinavien/events och www.genuinecontactway.com

Anmäler dig gör du via:

www.eventbrite.com/d/sweden/genuine-contact-way/ för eventen i Sverige och för Norge: http//tinyurl.com/nmzpzk8

Arrangörer är Genuine Contact Trainers i Skandinavien. Vi är auktoriserade trainers för the Genuine Contact Program och har tillsammans ett brett spektrum av kompetenser. Vi arbetar med samma verktyg och förhållningssätt och har anpassat det till en skandinavisk kontext. Vi finns för de ledare och organisationer som vill finna vägar framåt och utveckla en kultur för ledarskap.


Medvetet & Autentiskt ledarskap

Är du en ledare värd att följa och är du en ledare som skapar förutsättningar så att fler kan ta ledarskap?  I den här upplevelsebaserade workshopen tar vi ett steg till i din personliga och professionella utveckling. Medvetna ledare är äkta, i kontakt med alla delar av sig själva, kongruenta, i linje med sina värderingar och de kan använda sina förmågor för att navigera i en starkt föränderlig värld. Egenskaper som utvecklats i och med att ledarskapet verkar från en medveten och djupare nivå. En nivå där man har tillgång till sina inre resurser.

Medvetet & Autentiskt Ledarskap är en unik metod för ledarutveckling. Under fem sammanhängande dagar får du möjlighet att möta nivåer inom dig där du får syn på dina inneboende kvalitéer som ledare. Vi hjälper dig att se hur du kan utveckla din äkthet, styrka och flexibilitet i ditt ledarskap för att kunna vara en tydlig, empowering och inspirerande ledare, dvs. ”the best leader you can be”. I detta program förenar vi två kraftfulla metoder - H.A.L.T - Horse Assisted Leadership Training och Psykosyntes. 

Genom att kombinera psykosyntesens teorier och förhållningssätt med hästens förmåga att ge 100 % ärlig feedback på ditt beteende får du omedelbar respons på både medvetna och omedvetna aspekter av ditt ledarskap

Du får med dig kunskap om hur du kan stärka ditt ledarskap för att arbeta och verka utifrån ditt autentiska jag. Du får en inblick i vilka värderingar som påverkar ditt ledarskap och vilka beteenden de skapar. På vilket sätt de kan stödja eller sabotera din förmåga att utöva ett autentiskt ledarskap. Vilka ”sanningar” du upprepar för dig själv som påverkar ditt liv. Du får möjlighet att utvärdera och forma vad som är ditt övergripande syfte i ditt ledarskap och hur du kan bli mer autentisk i det.

Under 2015 ges kursen under två tillfällen på Gaia kursgård söder om Göteborg, 1 juni – 5 juni samt 28 september till 2 oktober. Om tiderna inte passar hör av dig så kan vi ev vara flexibla med tider för kursstart. 

För mer info och anmälan kontakta Eva P Svensson, läs mer här

tel: 0706-898550 eller eva@epshumaninvest.se

Kursledare är Eva P Svensson och Livia Frisher


Why fit in when you can stand out– Välkommen till HR Summit 2015!

Den 4 & 5 mars ställer vi ut på HR Summit - Sveriges största konferens, mötesplats och fackmässa inom HR strategier och ledarskap på Svenska Mässan i Göteborg. Kom och besök oss i monter B08:30! Vi vill gärna att du är på plats och vill därför erbjuda dig en kostnadsfri biljett till mässan. Klicka på länken för att se din personliga inbjudan, mer information om mässan samt för att skriva ut ditt entrékort. Med denna biljett är din entré till mässan kostnadsfri:

Din inbjudan till HR Summit 2015

En spännande vår med många aktiviteter - jag hoppas vi ses!

Eva P Svensson


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.