Ledarskap - Från ord till handling


PerformancePotential bjuder in dig till ett intressant frukostseminarium den 12 mars, kl. 08.00 - 09.30, på Sveavägen 98, 2tr.

Det är viktigt med starka ledargestalter som inspirerar och vågar vara sanna mot sig själva och andra. Just en sådan är Azita Shariati, VD för Sodexo som säger att hon kombinerar "Iransk tydlighet med svensk laganda".

Azita genomförde med sitt team en otrolig förändringsresa. Vi får lyssna till hur det är möjligt att få med sig en så stor organisation i en förändringsprocess och hur värderingar spelat en mycket viktig roll i processen.

VD Sodexo, Azita Shariati, finns med på Veckans Affärers lista över Näringslivets mäktigaste kvinnor och har nått framgång med sin rättframma och tydliga ledarstil.

Hon engagerar starkt i mångfaldsfrågor som ger konkreta resultat.  

VD PerformancePotential, Marika Skärvik, visar på hur nya synsätt kring värderingar och värderingsarbete kan användas för att skapa förändring snabbare och med ett gott resultat.

Marika kommer beröra hur viktig förståelsen för sin egen och andras potential är, och hur de kan kopplas till en verksamhet och skapa en mer självklar drivkraft för förändring.

Frukostseminarium, 12 mars, kl. 08.00 - 09.30, Sveavägen 98

Anmäl dig här senast 28 feb, vi bjuder på frukost.



Varmt välkomna 

Daniel Brodecki

Affärsutvecklare och rådgivare

PerformancePotential


Svårt att läsa, öppna mailet i webbläsaren

Avsluta konversation klicka här