Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

I Have A Dream, föreställning 2015!

Nu är det dags att sparka igång samarbetet med Barnens Underjordiska Scen eller Bondegatans Underjordiska Scen (BUS) som vi jobbat och grejat med under hela hösten!

Onsdagen den 7 januari drar vi igång med ett informationsmöte kl 18.30 på Bondegatan 1, men redan nu kan du anmäla ditt intresse för att vara med i föreställningen, du gör det genom att mejla till Johanna. Skriv namn, ålder och mejladress.

Vi kommer att spela några dagar i veckan (uppdelade i lag) from slutet av februari fram till slutet av april. Som vanligt kommer vi att jobba med arbetsgrupper i bla scenografi, kostym, mask mm. Är du sugen på något av detta så går det även bra att anmäla det redan nu! 

Vill du inte vara med i vårens föreställning så kommer vi att ha teatergrupperna igång som vanligt berosende på hur anmälningarna fördelar sig.


Jullovs-BUS på BUS!

Kom och hälsa på på BUS redan under mellandagarna då det bjuds in till tekalas 

Systrarna Alice bjuder in till mellandagsöppet hus på BUS. Kom, klä ut dig, lek och ta en varm kopp afternoon tea i vår underjord inspirerad av Alice och hennes fantasi.

Så ta en paus från reaträngseln och rutcha ner till oss i Underjorden!

Vi har öppet 29/12-6/1 kl 15.00-17.00 (nyårsdagen 1/1 har vi dock stängt).

För att vi på BUS ska kunna planera sconesbakandet vill vi gärna att ni förbokar vilken dag ni vill komma! (Johanna kommer att finnas på plats om ni har frågor eller bara vill se henne i tjockismundering...!)

Priset är 125 kr för stora och 75 kr för små.

Skynda att boka din tekalas-plats! 


En fantastiskt god jul önskar Enskedespelet!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du tidigare varit i kontakt med oss på Enskedespelet.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.