Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Våra vinlådor

Du har väl inte glömt bort att beställa årets vinlåda? Efter förra årets succé fortsätter vi naturligtvis att erbjuda er möjligheten att beställa våra vinlådor med antingen fem eller tio flaskor i varje låda. Lådorna innehåller även två stycken årtalsgraverade vinglas. 

Pris låda med fem flaskor 1 800:-
Pris låda med tio flaskor 2 800:-

Priser inkl. moms.

Kontakta oss på tel. 046-320 338 eller maila oss på info@fladiematvingard.se

Bli Vinvän och ta del av livet på vår vingård!

Som vinvän hos oss på Flädie Mat och Vingård får du möjlighet att hjälpa till med allt ifrån plantering och skottgallring till skörd. Tillsammans med andra entusiastiska vinvänner lär du dig om vinodling och vinproduktion i vår unika vingårdsmiljö. Vi bjuder in till olika tillfällen över hela säsongen. Det finns inga krav på hur många gånger du är med, utan du väljer givetvis själv hur ofta du vill delta. Som tack för den värdefulla hjälpen bjuder vi på gemensam frukost och gårdens goda lunch och fika under arbetsdagen. Insatsen sker under ledning och tillsammans med vingårdens medarbetare.

Samla korkar och få bonusar

För varje tillfälle du är med i vingården till får du dessutom en ”kork”, och ju fler korkar man får ihop på en säsong desto fler bonusar bjuder vi dig på. En bonus är t.ex. en god trerättersmiddag eller en vinprovning ledd av någon av våra duktiga sommelierer.

Är du nyfiken på vinvännerna och vill veta mer? Maila till johanna@fladiematvingard.se eller ring på 0706-618242. 

Informationskväll om Våra Vinvänner 13 januari

Den 13 januari kl 18.00 hälsar vi både er som redan är Vinvänner och er som är nyfikna välkomna till en informationskväll. Vi kommer att prata om planerna inför nästa säsong och kort berätta för de nytillkomna vad det innebär att vara vinvän.

Anmäl er till Johanna senast den 21 december om ni vill komma! Vi bjuder på kaffe och kaka.

Vinvänner om att vara vinvän på Flädie Mat & Vingård

“Fascinerande och lärorikt att få delta i hela processen, från plantering till etikettering. Frisk luft, fantastisk mat, exotisk miljö och trevligt sällskap!”

“Det är otroligt avstressande och spännande att stå i ändlösa vinstocksrader och pyssla om plantorna och sedan få skörda druvklasarna. Hela vinodlingen är ett hantverk som har kvalitet som ledstjärna. Det har förresten hela Flädie Mat & Vingård. Gissa om vi blir serverade god mat!”

Väl mött!

Martin Rosvall Hansson


Flädie Mat & Vingård, Flädie Mejeriväg 19, 237 91 Bjärred.

Tel. 046-320 338. www.fladiematvingard.se info@fladiematvingard.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du anmält dig på vår hemsida.
För att avsluta din prenumeration, klicka här.