Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Cela firar fem år med ett riktigt Celabration!

Bara en vecka kvar till Celabration går av stapeln. Har du glömt att anmäla dig har du fortfarande chansen.

Gör din anmälan här senast den 5/12.

Välkommen till en eftermiddag där du får ta del av Celas resa, allt ifrån äldrerally till iPadskola. En kväll fylld av inspiration, upplevelse, skratt, lust, mod och nyfikenhet. Vi bjuder även på en kreativ utställning och flera workshops.

Vi ses på Ronneby Kunskapskälla den 10 december mellan kl. 14.00-19.30.


Inspirerande föreläsningar!

Det är modet som gör det!

Med stor energi, humor och träffsäkerhet inspirerar Lisa om modet att våga leda och få andra att växa. Ett roligt och ansvarsfullt uppdrag, som berör oss alla – oavsett åldrar på dom vi leder! Lisa är en karismatisk energisk person som delar med sig av sina erfarenheter på ett sätt som gör det enkelt att ta dom till sig och plocka med sig i sin egen vardag. Fakta blandas med anekdoter, egna erfarenheter, glada skratt och aha–upplevelser, allt i ett medryckande tempo där ingen sitter oberörd.

En resa i framtidens affärslandskap

Med mer än 18 års erfarenhet av global kommunikation och affärsutveckling betraktas Johan Ronnestam som en av Sveriges ledande auktoriteter på området kreativt och konceptuellt tänkande kring morgondagens kommunikation. 

Med en spännande bakgrund som landslagsåkare i snowboard, multiäventyrare, serieentreprenör och kreatör med hela världen som arbetsfält bjuder Johan på erfarenhet, kunskap, inspiration som förmedlar energi och wowkänsla.


Program

14.00 Välkomna till Celabration

14.30-15.30 Föreläsning
En resa i framtidens affärslandskap- Johan Ronnestam

15.45-16.45 Workshop
Marknadsföring via sociala medier eller Äldrerally

17.00-18.00 Föreläsning
Det är modet som gör det- Lisa Ekström

18.15-19.15 Workshop 
Ipadskola eller Prova på blogg

OBS! Ändrad tid för vår utställning som håller öppet mellan kl. 15.30-17.00 och 18.00-19.30


Vår digitala utställning

I vår utställning bjuds du ett digitalt gottebord där du bland annat kan ta del av hur man kan jobba med facebook i förskolan, programering för barn, gå på en historielektion med hjälp av QR-koder, bygga din egen hemsida, göra egna små filmer, blogga med din klass, bygga din egen digitala verktygslåda och mycket, mycket mer.

Kom och mingla runt kl. 15.30-17.00 och 18.00-19.30

Workshop Ipadskola

Cela har genomfört över 100 Ipadskolor med förskolepedagoger runt om i Blekinge. Här får du tips och trix kring hur du kan använda surfplattan som ett pedagogiskt verktyg i skolan eller förskolan.


Workshop Prova på Blogg

Vi har hjälpt till att starta klassbloggar, förskolebloggar, hemsidebloggar, ja en blogg kan ju användas för många olika ändamål. Oavsett om du vill ha en kanal för att nå ut till dina elevers föräldrar eller för att få ut ditt företag på nätet så visar vi hur du gör och hjälper dig att komma igång.


Workshop Marknadsföring via sociala medier

Det är lätt att gå vilse i sociala mediedjungeln. Varför ska jag finnas där och vad passar bäst för mitt företag eller organisation? Vi ger dig en grundläggande snabbgenomgång i hur du bäst marknadsför dig via sociala medier.


Workshop Äldrerally

Med en dator under armen och en kaffetermos i handen har Cela turnerat runt på äldreboenden för att ge de boende en minnesresa. Vi har åkt tillbaka till kyrkan där de gifte sig, musiken som de dansade till och filmerna de tittade på. Vi visar hur man med en dator och internet kan skapa nya upplevelser, men på äldres vis.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.