Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Snart kommer tomten!

Innan dess är ni varmt välkomna till oss och vårt läckra julsmakbord. Ni möts av en härlig atmosfär med sprakande eldar ute på gården, där vi serverar Flädie Mat & Vingårds eget glühwein. Till vårt julsmakbord välkomnar vi sällskap om minst 40 personer. Som alternativ erbjuder vi även en läcker fyrarätters julmeny för 20 personer eller fler. Julsmakbord och julmeny serverar vi fr.o.m. 26 /11. För priser och mer information, besök vår hemsida.

Våra vinlådor

Det går bra att beställa vinlådor med vin från vår egen vingård genom att kontakta oss på tel. 046-320 338.

Konferens på Flädie Mat & Vingård

Boka en härlig konferens i något av våra konferensrum. Låt oss skämma bort er under vistelsen här med nybakade scones och hembakat bröd till frukost, goda charkuterier, lagrade ostar och rykande hett kaffe från presskannor. Den goda lunchen består av åtta läckert komponerade smårätter, och avslutas med en liten ostbricka. Nygjorda smoothies och hembakat serveras under eftermiddagen.

Har vi riktig tur får vi även möjlighet att servera er en god middag. Väljer ni att äta en trerätters middag erbjuds till denna läckra vinpaket, med viner från vår egen gård.

Konferenspaket med guldkant i januari och februari!

För er som bokar konferenspaket med övernattning i januari och februari bjuder vi på något utöver det vanliga. För att sätta guldkant på er vistelse hos oss erbjuder vi en 45 minuters guidning av Flädie Mat & Vingårds egen vinproduktion, läckra drinktilltugg innan er middag samt kaffe med tryffel utan extra kostnad. Kontakta oss gärna för mer information på tel. 046-320 338 eller info@fladiematvingard.se.

Bröllop på Flädie Mat & Vingård

Flädie Mat & Vingård är en fantastisk plats för bröllopsfest. Vi erbjuder många olika miljöer som kan utgöra bakgrund till olika former av arrangemang. Många brudpar väljer att vigas i en prunkande vingård, andra i vår trädgård.

För dig som planerar att boka fest eller bröllop under november-mars erbjuder vi nu Vinterlyx. Med Vinterlyx sätter vi guldkant på ditt arrangemang, utan någon extra kostnad. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Aktiviteter på Flädie Mat & Vingård

I samband med konferens eller middag erbjuder vi olika skräddarsydda arrangemang. Nedan presenterar vi exempel på vad vi har att erbjuda! För närmare information, kontakta oss gärna per telefon 046-320 338 eller mail, info@fladiematvingard.se.

Vårt första mousserande vin

Premiärårgången av Flädie Mat & Vingårds första mousserande vin "Ebba", gjort enligt champagne-metoden, har just lanserats!

Catering för event & konferens

Vi servar er med allt från mat och service till teknisk utrustning. Vi erbjuder helhetslösningar med kockar, serveringspersonal, glas, porslin, linne, bord, stolar och tält i olika storlekar och utformningar. Våra uppdrag ändras ständigt och vi med dem - varje uppdrag är unikt och planeras därefter.

Vi hade den stora glädjen att laga mat till Subarus inbjudna gäster vid invigningen av deras nya huvudkontor för Norden.

Bilderna från evenemanget är vänligt utlånade av Dreambag och tagna av fotograf Peter Brinch.

Catering för fest & bröllop

Vi erbjuder catering för den lilla middagen såväl som för den stora. Vår cateringverksamhet sträcker sig över hela Skåne. Vår målsättning är att alltid laga mat på plats. Därför bygger vi upp mobila kök utifrån uppdragets storlek och karaktär.

Vi erbjuder helhetslösningar med kockar, serveringspersonal, glas, porslin, linne, bord, stolar och tält i olika storlekar och utformningar, för att skapa er unika miljö.

De mest oväntade rum kan förvandlas till festsalar! Vem kan tro att detta är en maskinhall som till vardags rymmer skördetröskor och traktorer? Nu uppdukat till fest med hjälp av lining i taket, ljuskronor, stolar och bord som klätts i vitt och belysning i form av uplights.

Tälten kan utformas på en mängd olika sätt vad gäller storlek, fönsterpartier och inredning. 

Fönster kan placeras var man vill beroende på utsikt och omgivningar. Genom vår florist kan vi även förmedla olika typer av blomsterarrangemang.

Väl mött!

Martin Rosvall Hansson



Flädie Mat & Vingård, Flädie Mejeriväg 19, 237 91 Bjärred.

Tel. 046-320 338. www.fladiematvingard.se  info@fladiematvingard.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du anmält dig på vår hemsida.
För att avsluta din prenumeration, klicka här.