Turridning i Småland

OKTOBER 2014

Öppet året om

Hästäventyr med höstrabatt

Förgyll din helg med en Söndagstur i skogen.

Rätt klädd kan också vintern vara en härlig tid att spendera i skogen tillsammans med härliga haflingerhästar och goda vänner. Ridningen är oftast lite tuffare eftersom hästarna dels har mer energi så här års och underlaget ofta är mer krävande. Ibland passar det bäst att ta det lugnt, t.ex. när det är lerigt och halt eller hårt och fruset, ibland går det bra att låta snön yra runt hovarna när vi tar oss fram med god fart. 

Varmt välkommen att boka ditt hästäventyr året om!  ulrika@stallsonakull.com 

Hör du till dom som hellre drömmer om ljusare tider? Vi har fina presentkort som du kan ge bort i present eller julklapp.

Stall Sonakull Shop Online

Här hittar du repgrimmor, arbetsrep, Stålnackepaden och Caisas småmaskiga hönät.

Välkommen till Stall Sonakull Shop Online!

Många kunder som ännu inte använder repgrimma i sin hanteringsträning av hästar, frågar ofta hur man fäster grimman på hästen och hur man fäster arbetsrepet i grimman. Därför gjorde vi ett bildspel som visar  hur du gör, se instruktionen steg för steg här

egen tillverkning av repgrimmor


B&B på promenadavstånd

Aggarps Säteri

På anrika Aggarps Säteri kan du boka boende i egen stuga eller B&B i den fina och varsamt inredda huvudbyggnaden. Här finns även möjlighet att ta emot mindre konferenssällskap och du blir väl mottagen av familjen Aggerstam. 

Tack för att du följer oss via nyhetsmailen!
Varmt Välkommen på nya hästäventyr
i den Småländska skogen.


MVH Ulrika i Sonakull


0705-103176      ulrika@stallsonakull.com

Ulrika och Blossa
Ulrika & Blossa