Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


VÄLKOMMEN PÅ KUNDKVÄLL!

TORSDAG 23/10. EXTRAÖPPET: 18-21

Stoby hälsar dig välkommen till en inspirerande kväll med föredrag, tips, erbjudanden och mycket mer. Perfekt för dig som söker inspiration inom hus och hem, som t.ex. kök, bad, färg och tapeter.

Klockan 18, då vi normalt stänger, kommer vi fortsätta hålla dörrarna öppna för alla som vill gå runt i butiken, i lugn och ro, och låta sig inspireras inför hösten alla projekt. 


Varmt v
älkommen!


VI HAR BJUDIT IN SPÄNNANDE GÄSTER!

Känd från Dessertmästarna

Johannes Börjesson

Vi har bjudit in kocken Johannes Börjesson, känd från Dessertmästarna på Kanal 5 och för sina restauranger i Hässleholm, för att förgylla kvällen med godsaker. Passa på att fråga honom om tips och råd inför höstens matlagning eller om hur du får dina desserter lika goda som hans. 

Färgdesigner, kreatör

Mimmie Bon Persson

Mimmie, som är färgdesigner, kommer att hålla föredrag där hon pratar om trender, influenser, inspiration och inredningsnyheter. Hon kommer även att ge kulör- och tapettips ute i butiken till dig som vill förändra hemma. 

Föredrag 1: 18.30-18.55
Föredrag 2: 20.00-20.25

(Ingen föranmälan behövs)

Möbeltapetserare på plats

Annelie från Tapetserarverkstan

På plats i butiken kommer vi även att ha en möbeltapetserare som visar sitt hantverk. Ställ alla frågor du har angående att klä om en möbel! Vem vet, kanske vågar du sen ge dig på den där fåtöljen vars tyg sett bättre dagar.



LEVERANTÖRER & MÅLARE PÅ PLATS

Under kvällen kommer utvalda leverantörer finnas på plats så att du kan ställa frågor och få information om deras produkter. Fråga t.ex. Welin & Co. om lutning och oljning av golv eller Dafra om deras högkvalitativa köksredskap. 

Till butiken kommer även en av Stobys målare som kan svara på frågor och ge tips till dig som ska måla om hemma.


ETT URVAL AV KVÄLLENS ERBJUDANDEN:



KALASPRISER PÅ KÖK OCH BAD

Ballingslöv fyller 85 år! Det firar vi just nu med 15 000kr i rabatt på alla våra kök* och 20% rabatt på allt i badkatalogen.** 

Hos oss får du hjälp på bästa sätt att planera ditt nya kök och badrum, gärna via hembesök, samt hjälp med installation. Självklart går det bra att använda ditt ROT-avdrag när du anlitar våra hantverkare. 

* Gäller vid köp av kök för minst 70 000kr under perioden 20/10-30/11
** Erbjudandet gäller t.o.m. 10/11 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. 


ELFA FÖRVARINGSLÖSNINGAR

Drömmer du om att få ordning på alla de saker som skapar röra i ditt hem?

Under kundkvällen kan vi visa hur du på bästa sätt löser dina förvaringsproblem med hjälp av Elfas produkter! Dessutom har vi 30% på hela deras sortiment. Passa på!


VÄLKOMMEN!

TORSDAG 23/10, KL. 18-21

VARDAGAR 9-18   LÖRDAGAR 9-14
OKVÄGEN 6, HÄSSLEHOLM | 0451-38 85 00 | WWW.STOBY.SE

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.