Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Tävlingsarrangör 2015? Marknadsför er i Skogssports tävlingsprogram!

Nu är det hög tid att boka annons i Skogssports Tävlingsprogram 2015. Tävlingsprogrammet går ut som bilaga till Skogsspport nr 9 - 2014 och delas ut den 10 november till alla prenumeranter.

Med en annons i det tryckta programmet når ni som tävlingsarrangör ca 20 000 orienterare. Det tryckta programmet ger en bra överblick över årets tävlingar och gör det lätt för deltagarna att planera sitt år.

Vill ni synas lite extra och få ännu bättre täckning - kombinera annonsen i tävlingsprogrammet med en annons i Skogssport under 2015 eller med en banner-annons på Eventor – vi ger er riktigt bra pris på bäda dessa vid samtida bokning!

Klicka här för se vårt erbjudande kring Tävlingsprogrammet 2015 som en pdf.


Erbjudande till er som bokar annons i tävlingsprogrammet!

När du bokar annons i Tävlingsprogrammet så ger vi 50% rabatt på all ytterligare annonsering i Skogssport under 2015. Självklart går det att ändra innehållet i dessa.

Dessutom ger vi bra priser på banner-annonser på Eventor. Från 750 kr/månad.

Senast den 14 oktober behöver vi just ERAN bokning.

Hör av dig till: Andreas Davidsson, info@andreasdavidsson.se, 070-4254794 för mer info och bokning


Annonspriser

I Tävlingsprogrammet kostar annonserna från 1300 kr och uppåt. Se bifogad bild för prislista eller klicka på länken nedan för att få upp hela prislistan som en pdf.


Skogssport är Svenska Orienteringsförbundets officiella organ och utkommer 10 ggr/år. Tidningen når ca 8000 prenumeranter och 20 000 läsare varje nummer.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.