Inbjudan till Prova-på , H.A.L.T -Horse Assisted Leadership Training!. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Är du en ledare värd att följa?

Hur kan en häst öka din självkännedom som chef, ledare & medarbetare?  Hur kan en häst bidra till en ökad lönsamhet, kvalité och en mer hälsosam kultur inom din organisation? Hur kan en häst stödja och utveckla dina relationer, både till dig själv och din omgivning? 

Räta ut frågetecknen och kom och prova på H.A.L.T - Horse Assisted Leadership Training - en välbeprövad metod för att uppnå precis detta och mer därtill!

Du har möjlighet att välja mellan två olika datum - Den 30 september eller den 16  oktober kl 13.00 - 16.00 båda i Fjärås strax söder om Göteborg 

 

H.A.L.T – Horse Assisted Leadership Training En synnerligen effektiv ledarskapsträning!

Det låter kanske inte riktigt klokt - att använda hästen i ledar-, grupputveckling.... Men jag kan faktiskt lova att det är riktigt bra - alla som har varit med på mina kurser/prova-på-tillfällen med H.A.L.T vittnar om hur mycket hästen bidrar till den egna utvecklingen. OCH - du behöver inte rida eller vara van vid hästar...

Med H.A.L.T får du nämligen omedelbar feedback på ditt sätt att vara och agera. Hästen hjälper dig att få syn på dina förbättringsområden och känner direkt av om du «  talar sanning » eller ej. Hästen läser ditt kroppsspråk snabbare än du själv är medveten om vad du tänker och den är 100 % ärlig!

Ledarskap behöver ständigt tränas, baseras på erfarenheter och verkliga situationer. Tillsammans med traditionella ledarskapsteorier och metoder tar vi hästen till hjälp för att gestalta och spegla olika händelser i vardagen.

Det som händer i manegen tillsammans med hästen kan lätt översättas till både styrelserummet, kontoret eller verkstadsgolvet. Genom samverkan med hästen i våra program får du som deltagare direktrespons på hur trovärdigt du agerar.

I den tid vi lever i med kontinuerlig utveckling och förändring gäller det att vara tydlig i sitt ledarskap. Att använda de resurser som finns i organisationen och utveckla en organisation som snabbt kan ställa om och vara med och forma sin egen framtid. 

Hästen lär oss att vara närvarande och att vara tydliga i vårt budskap. Tillsammans med hästen skapar vi en arena där vi synliggör och möjliggör positiv förändring.

OBS! Ingen häst-, eller ridvana krävs – alla övningar görs från marken!

Hästen som lärare

För att börja leda måste du tro på dig själv. För att du skall kunna fortsätta leda behöver andra tro på dig... En trovärdig ledare är en ledare som gör det hon/han säger att hon skall göra och som utstrålar en tro på det som görs. Det handlar alltså om vad du gör, inte vad du säger att du skall göra. Ett effektivt sätt att utforska sin trovärdighet som ledare är genom upplevelsen tillsammans med hästen. Hästen lever och reagerar på det som händer NU, sen kommer de ihåg - de lever inte i framtiden och har ingen dold agenda. 

Av hästen får du 100 % kraftfull, omedelbar och  ärlig feedback på ditt ledarskap. Hästen visar med hela sitt väsen vad den tycker om kontakten med dig och det sätt som du hanterar den. Det bästa av allt är, att hästen låter dig träna din trovärdighet om och om igen, med samma ofördärvade nyfikenhet. Hästen är inte långsint – den vill vara din vän. Den är helt enkelt din själsfrände och vän i din personliga utveckling.

Horse Assisted Education HAE har utvecklats, i ett globalt samarbete med EAHAE (European Association Horse Assisted Education) under de senaste 10 åren. Det är ett förhållandevis nytt men väldigt kraftfullt sätt för personlig utveckling, och en professionell tjänst för ledarskapsutveckling. Med hästen som katalysator möjliggörs hållbara resultat på mycket kort tid.  Metoden är välkänd i USA, Tyskland, Schweiz, UK och Frankrike och det finns drygt 500 partners och handledare runt om i världen.

Hästen som lärare kan användas både till individuella aktiviteter och gruppaktiviteter. Vi tränar lednings-, arbets- och projektgrupper i förändring och/eller i syfte att höja effektiviteten, eller hela företaget som behöver arbeta med sina värderingar och visioner. Vi arbetar också individuellt med personligt ledarstöd med hästen som hjälp. Här kan du läsa mer om både H.A.L.T och om företaget: www.epshumaninvest.se

 Så här säger några av våra tidigare deltagare:

”It amazed me how much and how fast you can learn so much more about yourself and other people and organizations by being together with horses. Complex things got clear, just by playing with horses. I guess that it is just like you said horses don't lie or adapt, they just are".  "En ovanlig upplevelse som gav ett unikt perspektiv på kommunikation". "Jag fick en insikt om mitt beteende mot andra människor". "En väldigt effektiv ledarutbildning".

För mer information och anmälan kontakta Eva P Svensson 0706-89 85 50 eller eva@epshumaninvest.se Din anmälan vill vi ha senast den 25 september för prova-på-dagen den 30 september och senast den 13 oktober för prova-på-dagen den 16 oktober. Pris 495 kr ex moms inkl fika & dokumentation.

                                                VÄLKOMMEN!

Du får detta nyhetsbrev eftersom våra vägar har mötts på ett eller annat sätt - i uppdrag, på konferenser, via Linkedin eller goda möten. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.