NyföretagarCentrum

Senaste nytt från NyföretagarCentrum Lerum

Hej!
Nyföretagandet har under 2024 haft en nedgång i Sverige, där Lerum har haft en begränsad nedgång en glädjande april där nyföretagandet ökade med 27 procent. Vi lanserar ny hemsida den 1 juni, som ger oss en extra bra digital plattform. Engagemanget som finns bland UF företagen på Lerums Gymnasium och det som lärarna fokuserar på, gör att det är en stor ära att få utse årets bästa UF affärsplan 2024. Vi ser fram emot ett digert program för att skapa fler nya företag i Lerums kommun ett stort tack till våra partner, där samverkan fungerar mycket bra.

Vill också passa på att önska en glad sommar och vi finns här med rådgivningstider även under sommaren.

Med vänlig hälsning,
Andreas Sköld
Verksamhetsledare 
NyföretagarCentrum Lerum

Höstens program

Höstens program 

Vi har ett fullspäckat schema inför hösten och ni kan läsa mer om detta på den nya hemsidan under "Evenemang"

Anmälan sker på hemsidan via boka rådgivning.
eller på mailen: lerum@nyforetagarcentrum.se

Nytt pris för Bästa Affärsplan UF

I samband med student den 5 juni kommer vi på Nyföretagarcentrum dela ut pris för bästa UF affärsplan på Lerumsgymnasium. I fjol var det tjejerna på bilden i Drink & Tell som tog hem prisen. I år har vi haft 7 bidrag från de olika programmen. 

En efterlängtad uppdatering av hemsidan lanseras nu helgen 31maj-2 juni. NyföretagarCentrum Sverige lanserar ny hemsida och det gör att vi även på lokalnivå få en ny hemsidan. De största förändringar är större möjlighet att styra innehållet, Vi kommer även får flik om Evenemang, Success Stories och att vi nu får bättre möjlighet att presentera våra partners, styrelse och rådgivare. 

Vår ordförande Ronny medverkar i Almedalen

Har ni möjlighet att vara i Almedalen den 25 juni så är vår ordförande Ronny Johansson fått det mycket prestigefulla förtroende av NyföretagarCentrum Sverige att medverka vid ovan event. Väl värt är också att lyssna in eventet nedan där vår partner Sparbanks stiftelsen satsning Navigator ScaleUP med Annette Rhudin


Samarbete med FFLK

Kostnadsfri rådgivning upp till 3 år efter start

Glöm inte bort att vi finns till för er upp till 3 år efter att ni har startat. Så känner ni att ni vill ha rådgivning igen är det vara att gå in och boka på knappen nedan. 

Med Vänliga hälsningar  

NyföretagarCentrum i Lerum

Samarbete med FFLK

Följ oss på våra kanaler

homepagefacebookinstagram

Våra Partners

NyföretagarCentrum är Sveriges ledande skapare av nya företag.

Sent with Get a Newsletter