Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Ett nyhetsbrev som Svenska Orienteringsförbundet skickar till dig som medlem.


God jul och gott nytt år

I juletid, när snön ligger vit, kommer här ett nyhetsbrev utan massa slit. 

Tvärtom är detta brev fyllt med nyheter, klappar och rabatter.
Så fynda och spara, på priset det skall slå, med dessa erbjudanden, en ekonomisk jul det blir då. 

Stort tack för detta år. God jul och gott nytt orienteringsår 2024!

Följ oss i sociala medier

facebookinstagramlinkedinyoutubehomepage

SVT sänder SkidO-VM

Nu står det klart att SVT sänder live från Skidorienterings-VM. Därmed får svenska folket bland annat följa Tove Alexanderssons jakt på nya framgångar. Världsmästerskapet äger rum i Österrike den 23-27 januari.  


Tre nyheter i urval

Bild: Adam Segerslätt

Tiomila 2025

Sveriges största orienteringsstafett, Tiomila, arrangeras i Finspång 3–4 maj 2025. Arrangörerna förväntar sig uppemot tiotusen deltagare och supportrar.
Till nyheten om Tiomila.

Bild: Tilda Andersson

Stafettligan 2024

Till våren gör den svenska Stafettligan sin debut. Göingestafetten, i östra Skåne, blir ligans första av totalt sju deltävlingar. 

Till nyheten om Stafettligan. 

Bild: Tilda Andersson

Svenska Cupen

Svenska cupen i skidorientering startar i Östersund den 6-7 januari 2024 och avslutas med en finalhelg i Boden i slutet av mars. 
Till nyheten om Svenska cupen.


Ett presentkort under granen - perfekt till farmor eller barnen. Klicka på bilden för att kunna skriva ut ett presentkort.

Ge bort en tidning i jul

En prenumeration på Orienteraren är en uppskattad julgåva till liten som stor. För 500 kronor får du en helårsprenumeration av tidningen i pappers- och digitalt format. Köp den som julklapp till dig själv, eller ge bort den till någon du håller kär.


Årets julkalender

Du har väl inte missat Svenska Orienteringsförbundets julkalender på Instagram? I år får ni veta mer om landslagslöparna, och bakom några luckor gömmer sig fina priser. 😍 Lär känna våra landslagslöpare. 🤩 Tävla om fina priser


Videoserie bakom kulisserna

Du har väl inte missat vår video-serie i fem delar där du får följa med svenska landslaget ”bakom kulisserna” under EM-veckan i Italien. Serien visar hur löparna och ledarna gör de sista förberedelserna på plats samt vad som sker före, under och efter mästerskapstävlingarna. 🤩 Kom in bakom kulisserna. 😍 Återupplev segerfirandet


ERBJUDANDEN FRÅN VÅRA PARTNERS


Underställ för sport och friluftsliv från Bagheera

Merinoullen är fin, mjuk och krusig. Just den krusiga strukturen gör att ullen binder luft och ger den goda värmeisolerande förmågan. Enkelt uttryckt blir det en luftbubbla mellan huden och plagget som gör att värmen inte leds bort.

Ämnet lanolin som finns i ullen gör även att fukttransporten blir exceptionell och huden hålls torr. Ullen absorberar dessutom fukt upp till 30% av sin egen vikt och det är detta som gör att merinoullen värmer även när den är fuktig, till skillnad från andra textiler.

Ullen är naturligt temperaturreglerande. Den gör detta genom absorption och avdunstning av fukt. Om det blir för varmt kyler den ner sig genom avdunstning, ungefär som kroppen gör. Ullen funkar alltså både sommar som vinter och hjälper dig hålla rätt temperatur.

Merinoullens största fördel i träningskläder är kanske ändå ullens fantastiska förmåga att hålla sig odörfri. Det är keratinet i ullfibrerna som bryter ner illaluktande bakterier och håller plagget luktfritt längre.


15 % rabatt hos Silva

I 90 år har Silva utvecklat kompasser och pannlampor. Använd koden: SOFTMEDLEM2023 och få 15 % rabatt på ditt köp. 


Träna i en klocka från Garmin

Ta del av fina rabatter på GPS-klockor från Garmin. Överskottet går dessutom tillbaka till hela Svensk Orientering. Fri frakt på alla ordrar över 300 kronor och förlängd returrätt på alla produkter t.o.m. 15/1 2024. 


Natt med rabatt hos Scandic

Sov dig till guld i en skön hotellsäng! Idrottsrabatt på Scandic för klubben, familjen och vänner. Uppge koden: D359109055 vid bokning.


Hyr bil hos Mabi

Hyr allt från mindre personbilar och större kombimodeller till minibussar och transportbilar. Perfekt nu under julledigheten. Ange kampanjkoden: SOF10 så får du rabatt på din hyra. 


Skor från Icebug

Spring i likadana skor som Tove Alexandersson. Fina erbjudanden hos Icebug. 


Ta del av alla våra partnererbjudanden

Vi är otroligt glada och stolta över våra partners engagemang i Svensk Orientering. De ger oss möjligheten att fortsätta utveckla vår idrott och verksamhet ur alla perspektiv.


facebookinstagramlinkedinyoutubehomepage

Följ oss i sociala medier!Svenska Orienteringsförbundet. Heliosgatan 3, 120 30 Stockholm
Telefon: 010-4765363. E-post: info@orientering.se. Hemsida: www.orientering.se


Orienteringsföreningar och orienteringsdistrikt får detta nyhetsbrev eftersom er förening/ert distrikt är medlemmar i Svenska Orienteringsförbundet. Om du vill att någon mer ska få dessa nyhetsbrev hänvisa till att man kan anmäla sig här.

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.