Future Echoes får stöd med 500 000kr från Fenixfonden i Norrköping

Showcasefestivalen Future Echoes har mottagit stöd på 500 000 kronor från Fenixfonden i Norrköpings kommun inför festivalen som är planerad att äga rum mellan den 21-23 mars 2024.

Norrköping har under alla tidigare upplagor av Future Echoes visat sig vara en fantastisk värdstad för evenemanget. Vi är mycket glada över att ha fått stöd från Fenixfonden för att hålla fler evenemang i staden. Musikkulturen i Norrköping växer och vi är stolta över att kunna bidra till att bygga upp nöjeslivet i staden, säger Peter Åstedt.

Future Echoes har flyttat datumet för festivalen till mars från tidigare planerade februari. Detta har gjorts för att samordna evenemanget med andra internationella och nationella evenemang. Vi hoppas att valet av nytt datum gör det möjligt för så många som möjligt att uppleva Future Echoes och allt som Norrköping har att erbjuda, fortsätter Peter Åstedt.

Ansökningsprocessen för att spela på festivalen har precis öppnat och redan under första dygnet har över 100 artister från över 22 länder ansökt om att få uppträda i Norrköping i mars.

Ansökan att spela finns på Future Echoes hemsida www.futureechoes.semed stöd från

För mer info kontakta

Peter Åstedt

0733792937

peter@futureechoes.se

facebooktwitterinstagramhomepage

Copyright © 2020 - Future Echoes - All rights reserved.

Om du inte vill ha fler mail från oss Unsubscribe